Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 10 Eylül 2017

Avrupa milletimize açıkça düşmanlık yapıyor

Avrupa, FETÖ mensubu şerefsizleri, PKK ve sevicilerini, DHKP/C üyesi katilleri, ve bütün Türkiye düşmanlarını, koynuna almış onlarla sevişiyor...
Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlensin, büyüsün, harika bir ekonomisi olsun, istikrar hep sürsün, milletimiz de mutlu ve müreffeh yaşasın diye mi dertleniyor...?
İsviçre'nin göbeğinde, Recep Tayyip Erdoğan'ın şakağına silah dayayan dev pankartı taşıyanlar ve taşınmasına izin verenler, milletimiz ve devletimizin iyiliğini mi düşünüyor? Bu pankart ile ilgili hiç bir işlem yapmaya gerek görmediklerini hatırladınız değil mi?
Bakınız bu fakir, ülkemizin hiçbir devlet ve millet ile arasının kötü olmasını istemez. Kim bunu arzu eder ki? Ancak aziz milletimiz, gerçekleri görmek ve o gerçeklere uygun davranmak zorundadır.

ASLINDA AMERİKA TÜRKİYE İLE SAVAŞIYOR
IŞİD mi? DEAŞ mı?... Artık her ne diyorsanız, bu insanlar katildir. Kafirlere, gavurlara hizmet ederler. Ve ediyorlar. Bunlar ruhunu şeytana satmış İslam düşmanlarıdır. Ve kesinlikle Amerikan malıdırlar. Bu gözü dönmüş katillerin sahibi, Amerika Birleşik Devletleri'dir. Geçenlerde Afganistan eski devlet başkanı Karzai, bu gerçeği en açık şekilde, hem de ağzı dolu dolu söyleyiverdi.
Amerika nereyi karıştırmak isterse, bu kiralık katiller oralarda ortaya çıkıveriyorlar. Suriyede'ki PKK'lılarla bir ve beraberler.
Herkes aslında ne olduklarını çok iyi biliyor. Savaşıyormuş gibi görünüyorlar ama aslında sevişiyorlar. Çünkü patronları aynı. Her iki kiralık katil örgüt de Amerika'nın emrindedir. Ve Müslümanları öldürmekle görevlidirler.

PKK/PYD/YPG: AMERİKAN MALI KATİLLER
Amerika Birleşik Devletleri'nin, Suriye'de, Türkiye ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile işbirliği yapıyor gibi gözüküp, PKK ile düşüp kalkması ne anlama geliyor? Terör örgütü PKK/ PYD/YPG, neredeyse ABD'nin kara ordusu gibi olmadı mı?
Üstelik bunu dünyanın gözü önünde yapmıyor mu? Türkiye'nin güneyinde, PKK'nın eli kanlı katillerine, devlet kurmak istediklerini artık herkes görmüyor mu? Zaten teröristler ile bir müttefik devlet gibi ilişki kurmuyor mu? Şimdi Suriye'de birlikte operasyonlara girişmediler mi?

AMERİKA ELİYLE BÜYÜK İSRAİL
Hep söylüyorum... Yazıyorum...
Kelimelerin yerlerini bile değiştirmiyorum ki millet, iyice anlasın ve hatta ezberlesin...
Haçlılar ve Siyonistler ittifak halindeler... Bu ittifakın lideri Amerika Birleşik Devletleri... İşte, ABD liderliğindeki bu ittifak mensupları, Türkiye'nin güneyinde; Marksist/ Leninist, dinsiz/imansız, Kürt görünümlü ama Kürtlere de düşman, Haçlılara ve Siyonistlere hizmet edecek bir PKK devleti kurmak istiyorlar... Kürtlere değil... PKK'ya devlet kurmak istiyorlar... Ortadoğu'da haritaları değiştirmek istiyorlar.... Bu coğrafyada küçük küçük şehir devletleri oluşsun arzusundalar...
Aralarında Hıristiyan devletçikler de olsun amacındalar... Türkiye'den de toprak talep ediyorlar. Hatta mümkünse Türkiye'yi olduğu gibi yutmak istiyorlar... Türkiye'yi kuşatmak istiyorlar. Arap dünyası ve coğrafyası ile aramıza bu PKK devletini sokmak derdindeler... Nihai hedef...
Büyük İsrail... Zaten Irak, fiilen 3'e bölündü. Suriye kaç parça ve kimin belli değil. Yani, diyeceğim o ki masal anlatmıyorum... Bu anlattıklarımın bir bölümü, zaten gördüğünüz gibi gerçekleşmiş.