Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 19 Kasım 2013

Dost uyarısı

Tam evden çıkıp İzmir'e gidecekken çok önemli bir dostum arayıp "Neredesin yahu?" diye sordu.
Ne diyeceğimi bilemedim. "Koşuşturuyorum, az sonra da İzmir'e uçacağım" cevabını verdim.
Telefonun ucundaki dostum gülerek "Tamam ama önce bir sabah kahvesi içelim mi?" dedi...
Anlamadığını düşünüp "Vaktim yok ki!" demeyi aklımdan geçirirken "Evinin önünde seni bekliyorum!" diye kestirip attı!
Bütün planlarım altüst oldu. Ayağıma kadar gelmiş böylesine önemli birine "Git" diyemezdim... Sözü önemli olan insanlardandı!
Önümüze çıkan ilk börekçiye oturup dere kenarında konuşmaya başladık!
Ben duymak istediklerimle buluşmak için can atıyordum.
O ise işi ağırdan alıyordu! Çaylar içilirken "Önceki gün Boğaz'da kiminle buluştun?" diye sordu!
Şaşırdım! Bilmesinin imkanı yoktu! Çok önemli biriyle oturup çok önemli şeyler konuşmuştuk!
Ama bu bilgi ona nereden gitmişti!
Şaşkınlıkla "Beni mi izliyorsun?" diye sordum. Güldü... "Önemli değil!
Ama konuştuğun şahıs gerçek hikayesini anlattı mı?"
diye manalı bir soru yöneltti!
Sessiz kaldım!
Benim sessizliğimi fırsat bilerek söze girdi! Resmen sazı eline aldı... "Sen yazmıştın! Dünyadaki PARA hareketleri MUSEVİLER'in elindedir!
Dünyadaki 100 doların 85 doları bu adamların bankalarından geçer! Para bunların işidir! 2003'ten sonra bizim için bu rakam 80 dolardı! Ama şimdi 35 dolara kadar düştü..." "Ben bunları yazmıştım" diye araya girdim!
Güldü... "Bekle" dedi... "Türkiye'de PARAYA kafa yoran az insandan birisin! Kimse bunun takibini düşünmüyor! Oysa Türkiye'nin verdiği savaşın anlaşılması için bunun ortaya çıkması şart! GEZİ'de gördük! İsrail'i içimizde kuran, yaşatan ve Tel Aviv'e bağlayanlar buraları bırakmamak için her yolu deneyecek! Daha önce yaptıkları gibi yine PARALARINA güveniyorlar. Bak! Dünyadaki 500 büyük şirketin 435'i MUSEVİLER'e ait!
Bu rakam korkunç! Ama böyle! Geriye kalan 65 büyük şirketin sahipleri kim biliyor musun? Söyleyeyim...
Museviler'in ortağı olduğu başka kişiler!
Yani kalan 65 şirket de Museviler'den izinsiz adım atamaz! 500 en zengin insanın tam 320'si MUSEVİ! Geri kalanların durumu nedir diye aklından geçirdiğini biliyorum. Bu 320 ismin dışında kalan 180 kişinin ise 100'ünün EŞİ MUSEVİ!
"Rakamlar çok ilginç" diyerek hazmetmeye çalıştım!
Ama dostum duracak gibi değildi! "Dünyanın en güçlü 100 insanına baktığın zaman 68'inin MUSEVİ olduğunu görürsün!"
Peki neden hep bunlar zengin oluyor? İşte sorulması gereken ve cevabı bilinmeyen soru bu!
Merak ettim inanın!
Bunun 300 yıllık tarihi var!
Osmanlı'nın yıkılışını da içine alan büyük operasyondur bu!
İngiltere Kraliyet ailesi 300 yıl önce bu insanların ZENGİN olması gerektiğine karar verdi! Bunun için kimselerin bilmediği muazzam bir proje hayata geçirildi! Bunların ne filmi, ne kitabı, ne de haberi yapıldı! Mesela UGANDA'daki bir zengin bağlı olduğu merkezi KENDİNE SAKLAYARAK imparatorluğunu devam ettirdi! Amerika'dakilerin çoğu da öyle! Petrolü keşfeden ve peşinden gidenler bunlardı! Her ülkenin ARTILARI Kraliçe'nin masasında bulunur! Bu bilgiler orada olduğu için de HEDEFLERİ saptamakta hiç zorluk çekmezler!
Biz de durum nedir?
Oraya geleceğim zaten...
Gelin lütfen!
Senin konuştuğun beyefendi var ya!
O, İngiltere adına Türkiye'ye gelen PARALARI tasnif eden ve dağıtan isimdi! Öncesinde de onun pozisyonunu dolduran insanlar vardı! O kanallardan PARA geldi ve birileri öne çıkıp zengin oldu! Ülkenin kontrolü PARANIN üzerinden onlara geçti! Ne yazık ki Türkiye'de bunları izleyen ve not alan birkaç kişi vardı! Milliliğimiz de ahlakımız da devlet olma özelliğimiz de bu nedenle kaybolup gitti!
Nasıl yani?
Kraliçe'nin ve adamlarının seçtiği isimler o ülkede öne çıkar! Bu isimler SOYAĞACINA bakılıp seçilir! Musevi olması temel şartlardan biridir! Biz aramıza alıp yer içeriz ama karşımızdakinin aslında ne olduğunu bilmeyiz! Merak da etmeyiz! Ama KRALİÇE ediyor! Musevi bağlantıları olmayanlara GEÇİŞ üstünlüğü vermiyor!
Şimdiye kadar vermedi!
Bundan sonra da vermez! Türk görünümlü olmaları önemlidir! Ama operasyonlar bunların üzerinden yapılır!
Cumhuriyet'ten önce hayata geçirilmiş bir projedir! Bu nedenle bizdeki zenginlerin FİLMİ olmaz! Gerçekler açığa çıkmasın diye bilgi paylaşılmaz!
Bunu düşünmek de ne hikmetse hiçbir profesörün, yapımcının, gazetecinin, siyasetçinin aklına gelmez! Siyaset kurumu bunlarla iyi geçinerek KÜRESEL saldırıdan korunacağın zanneder! Düne kadar öyleydi de!
Peki şimdi ne oldu?
Senin konuştuğun beylerin devlet tarafından filmi çekildi! Uyarı üstüne uyarı alıyorlar!
Tamam ama PARA onlarınsa biz nasıl midemizi dolduruyoruz?
Bravo! Bizim düne kadar aşağıladığımız ARAPLAR paralarını artık Londra'ya değil de bize yolluyor!
Çünkü gelen paranın az bir miktarı bile ANKARA'yı uçurdu! Bu görüldü!
Londra bu nedenle akışı kesmek, Ortadoğu ise volümü arttırıp HIRİSTİYANLARI Türkiye'nin rüzgarıyla bölgeden kovmak istiyor! Bu açıklanmayacak ve paylaşılmayacak kadar hassas bir denge! Yani Osmanlı'yı birleşerek kovdukları güçler şimdi "Türkler geri dönsün" diye onlara çaktırmadan aparkat savuruyor!
Sokaktaki insanın bilmediği bu!
Kürt konusundaki tepkileri bundan değil mi? Şaka mı ediyorsun! Barzani gelip TAPUYU bıraktı! Avrupa bölgeden gelmemek üzere gideceğini biliyor!
Ankara açıklamasa da Ortadoğu artık bizim! Düne kadar ülkede söz söyleyenlerin filminin çekilme zamanı hızla geliyor!
Gerçekten mi?
Evet, yoksa bazılarının ikna olacağı yok! "Türkiye Türkler'indir" yalanının ortaya çıkması birçok şeyi halledecek! 'Ülke bölünecek' diye yaygara yapanların yalanı ortaya çıktığında ülkeyi aslında kimlerin böldüğü çok net anlaşılacak!
Boğaz'da durum ne olacak?
Paranın asıl sahibinin kimler olduğu ortaya çıkacak... Zaten bundan önceki son uyarılar şimdi MÜFETTİŞ GÖRÜNÜMLÜ devlet adamları tarafından veriliyor! Anlayan anladı!
Operasyon olacak mı? Paraya gidecek miyiz?
Onların tavrına bağlı! Ama büyük ezber bozulacak! Türkiye'nin başına geçirilen ÇUVAL çıkarılacak! Korku bu!
Bizi esir alan tarih deşifre edilecek değil mi?
Yok, öyle demeyelim! Çünkü ÖLÜLER KONUŞAMAZ! Torunları ve oğulları onların üzerine basıp topu taca atsa da gereken yapılacak!
Anlayacağın 300 yıllık rövanşı alıyoruz!
Akıllarının almadığı bu! "Türkler bunu nasıl başardı!" diye kafalarını duvarlara çarpıyorlar! İsteyince oluyormuş demek ki!