BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 19 Ağustos 2019

Akşener’le Gül’ü kim barıştırdı?

İParti Genel Başkanı Meral Akşener, derin koridorlardan gelen suflelerle, bir anda "Babacan/ Davutoğlu aşkı"nı ilan etti. Akşener dünlerde karşı çıktığı Abdullah Gül'ün bugünlerde kurduracağı, AK Parti'yi bölmeye yönelik 'Babacan partisi'ni avuçlarını ovuşturarak bekliyor.
Akşener diyor ki: Muhafazakar dindara Babacan ile ulaşacağız. Babacan ve Davutoğlu'nun partisi bu açıdan muhafazakar dindar seçmene çabuk ulaşmamızı kolaylaştıracak yapılar olacak...
Bu SİYASAL MÜHENDİSİĞİN adını tam koyalım. Gül/Kılıçdaroğlu/ Akşener/Demirtaş/Karamollaoğlu'nu Atlantik gemisine bindiren ABD İngiltere'dir.
Türk iç siyasetini dalgalandırmaya yönelik siyasal mühendisliğini deşifre eden ve Meral Akşener'in de ABD 'network'unu ortaya koyan 2 önemli açıklamayı dikkatlerinize sunmak istiyorum.

Soros-İYİ Parti ilişkisi
Meral Akşener-ABD 'network'una ilişkin birinci bomba, İyi Parti içinden. İyi Parti'nin E. Medya ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, partide üst görevlerde bulunan birçok kişinin ABD Kongresi tarafından fonlanan "Denge ve Denetleme Ağı" (DDA) adlı kuruluşla bağlantılı olduğunu iddia etti, "DDA gibi oluşumlar çeşitli STK'ları örgütleyerek Türkiye'de siyasete müdahale etmek istiyor. Bu kirli ağ bugün İyi Parti ve yönetim kadrolarında karşımıza çıkıyor.
Akşener'in danışmanlarından tutun da partinin karar alma kademelerindeki kilit isimlerin yolu DDA ile kesişiyor" diye konuştu.
Not: DDA, ABD Kongresi'nin fonladığı turuncu devrimlerin finansörü National Endowment for Democracy'nin (NED) desteklediği bir organizasyondur.
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın danışmanlığını da yapmış Yunan asıllı Türkolog Ord. Prof. Dr.
Dimitri Kiçikis, "Amerikalılar, Meral Akşener'in alternatif parti olmasını destekledi" dedi. "Balkanlar'ı bölmeye çalışıyorlar. Osmanlı'yı parçaladılar" diyen profesör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yok edilmek istediğini söyledi. "En başından beri ABD'nin Erdoğan'ı istemediğini biliyordum. Bu yüzden 2016'da başarısız bir darbe girişimi ile onu indirmeye çalıştılar.
Başarılı olamadılar. Akşener'in rolü başladı. Amerikalılar onun alternatif olması için parti kurmasını destekledi" diyerek bomba açıklamalar yaptı.
2015 Haziran seçimlerinden sonra, MHP lideri Bahçeli, ABD-İngiliz beyin takımının Türkiye üzerine kurguladığı DERİN OYUN'u çok iyi gördü. CHP ve HDP'nin hükümet kurmasını engelledi. Akşener'i MHP'den kopardılar. Bu bölme operasyonu batı projesiydi. Bunun adı, BÖL-YÖNET stratejisi, büyük kanadı parça kopararak küçültme ameliyatıdır. Akşener'in MHP'yi bölmesini, Erdoğan-Bahçeli ittifakı'nın oyunu yüzde 50 altına indirmesini planladılar. 2016 referandumunda, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP-İP-HDP-SP'yi birleştirmelerine rağmen başarılı olamasalar da, 2019- 31 Mart/23 Haziran'da yerelde farklı sonuç çıkarmaya yaklaştılar.Yerel seçim sonrası, 'New York-Londra- Berlin Projesi'yle, TBMM aritmetiğini değiştirme, AK Parti-MHP'nin TBMM'yi yönetme gücünü kırma. Bir erken seçim zemini yaratma hayali görüyorlar.
SONUÇ: Abdullah Gül-Babacan- Davutoğlu operasyonuyla AK Parti'den yüzde 2 oy tırtıklatalama peşinde. Gül-Babacan-Davutoğlu- Kılıçdaroğlu-Akşener-Demirtaş- Karamollaoğlu ittifakıyla, gelecek cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın önünü keserek, Türkiye'yi tekrar ATLANTİK yolcusu haline çevirme, yeniden NATO Kementleri atma peşindeler. Ne diyor büyük şair Sezai Karakoç: "Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır./ Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır./Senden ümit kesmem, kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır."