BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 26 Ağustos 2018

CIA ve Pentagon ulusalcı Trump’ı yedirmez

HEMEN belirtmeliyim. 'Amerikan Derin Devleti'ne bakmadan, Trump azledilir mi?' sorusuna cevap aramak, boşa kürek çekmektir.
Önce 'Trump'ı kimler getirdi?
Neden getirdi?' gibi sorulara cevap ararsak, daha doğru sonuca ulaşabiliriz.
ABD'deki derin devletin ana parçaları CIA-PENTAGONBÜYÜK İŞDÜNYASI - Wall Street'tir. Derin devleti CFR, Üçlü Komisyon ve Bildelberg temsil eder. Bununla beraber derin devletin ardındaki TEOPOLİTİK mahfiller (Evanjelistler, Siyonistler, Protestan, Katolik) çok çok etkilidir.
Trump, Amerikan derin devleti içindeki yapısal çekişmenin bir ürünü olarak zemin kazanmıştır. Herkes Hillary Clinton'ın kazanacağını düşünürken Trump'ın ardında, Küreselcilere karşı Ulusalcı ABD mahfilleri oyun kurdu.
Trump'ın getirilişinde ABD derin devletinden (CIAPentagon) Henry Kissinger büyük rol oynadı.
Trump halkın doğrudan cebini ilgilendiren konulara yönelerek, ulusalcı tavır izleyerek, halkın desteğine sahip. Sahipsiz kalan ve ekonomik durumu gitgide daha fazla bozulan halk... Yani orta sınıf TRUMP'ın arkasında...
Göçmenlik ve Amerika'nın büyüklüğünün kaybedilmesine neden olan yaklaşımlar da çok önemli.
Küreselleşmenin yarattığı acılar diye adlandıracağımız sıkıntılara CIA-Pentagon akıllı taktiklerle, ulusalcı ABD endüstrisinin kazanımlarıyla, yani silah sanayi üzerindeki küreselcilerin hâkimiyetine son veren, silah sanayiine kendi kontrollerinde nefes aldıracak projelere yönelen CIA-Pentagon ve Yahudi büyük sermayederlerin önemli bölümü istemediği sürece TRUMP azledilemez.
Trump'ı doğru düğmelere bastıran ODAKLAR, Kudüs'ü başkent kabul etme gibi bir cüreti gösteren Trump'ın ardındaki CIA-Pentagon, Trump'a 2021 e kadar istediklerini yaptırırlar. Derin devlet ile mücadele etmeyen 'Önce Amerika' diyen Trump'ı getirdiler. Bırakın azledilmesini, TRUMP İKİNCİ DEFA SEÇİM KAZANIRSA ŞAŞIRMAYIN.



OKÇULAR
Vakfı, Başkan Erdoğan'ın, "26 Ağustos'ta yeniden Malazgirt'ten yola çıkacağız, unutmayın. Yeniden bir diriliş olacak inşallah" sözleriyle işaret ettiği Malazgirt Zaferi'nin 947. yıldönümü için 3 günlük özel program hazırladı. Program bugün Erdoğan'ın da katılımıyla başlayacak.

Erdoğan AK Parti'yi neden gençleştiriyor?
BAŞKAN Tayyip Erdoğan partisinin başına döndüğü 2 Mayıs 2017 gününden itibaren çok dikkatli ve sürekli biçimde AK PARTİ'Yİ GENÇLEŞTİRİYOR. İl-ilçe teşkilatlarında, belediyelerde ve son olarak Meclis Grubu'nda bir yenilenme yaşandı. Son olağan kongreyle birlikte de AK Parti'ye yeniden format attı. Bununla beraber, samimi nasihatleri ve hatırlatmalarıyla AK Parti kadrolarını uyarıyor.
Neden? Çünkü 2001'de gönüller yapmak için kurduğu parti, sadece günümüze değil, geleceğimize de hizmet edecek.
Türkiye artık yıllar sonrasının planlarını yapabiliyor. 2023- 2053-2071 gibi... Masada konuştuklarını hayata geçirebiliyor. Ankara artık dünyaya farklı değerler dizisi ile bakıyor. Siyasi, ekonomik ve askerî ilişkilerini bu yeni paradigmalarla geleceğini belirliyor ve uyguluyor. Böyle büyük bir projeyi yürütecek kadro elbette AK Parti olduğundan partisini yeniliyor, gençleştiriyor ve uyarıyor.
Onu zirveye taşıyan milletimiz, Erdoğan'ın partisine heyecan ve ruh kazandırmasından memnun.
Biliyor ki Erdoğan yeni dünyayı, yeni konjonktürleri çok iyi okuyor. Ülkemize dış mahfiller, derin odaklar telkinlerle, söylemlerle ve gazete manşetleriyle yön vermek için bir gözleri AK Parti'de... Bunun için, son kongrede AK Parti'nin Türkiye için önemini yeniden anlatma yoluna gitti

Türkiye'nin 21. Yüzyıl iddiası var
21'İNCİ YÜZYIL İDDİAMIZ VAR. Türkiye büyüyor. 21. yüzyıl dünyasının KÜRESEL OYUNCUSU
OLMA yolunda emin adımlarla yürüyor. Milli ve yerli oluşun tahkim edilmesiyle büyük hesaplar, büyük iddialar peşinde yürümekteyiz. Başkan Tayyip Erdoğan'ın yarattığı iklim ülkemizde, milletimizde, vatanımızda büyük bir coşkuya yol açtı. Özgüvenimizi ve coşkumuzu küresel hedeflere yönlendirme noktasındayız.
Mesele sadece Türkiye'yi yönetmenin çok ötesine geçti. Başkan Erdoğan'ın 'Dünya Beşten Büyüktür' mottosu doğrultusunda büyük hedeflerini biliyoruz. Doğu, Batı ve 3'üncü Yol Türkiye ekseni kurarak yürümek büyük hedeflerimizden biridir.
Başkanlık sistemimizle yakın coğrafyamıza yönelik TÜRKİYE PROJELERİ KOYMAK, SELÇUKLU-OSMANLI-TÜRKİYE CUMHURİYETİ üst aklıyla küresel güç oyununa dahil olmak olmazsa olmazımızdır.

DERİN SÖZ
"BİN yıl önce Malazgirt'te Anadolu'ya serptiğimiz tohumlar Selçuklu Devletiyle boy vermişti. Osmanlı, 3 kıta 7 iklimi içine alan ulu bir çınara dönüştürdü. Yaşlanan çınarı cumhuriyet aşısıyla yeniden gençleştirdik. Bugün 95 yıllık cumhuriyetimizi yeni bir anlayışla şahlandırmanın sözünü veriyoruz" Başkan Tayyip Erdoğan