Tarihi 27 Ekim 2018

Büyük kavga

GOOGLE, Microsoft, Twitter, Facebook... Yüz miyarlarca dolarlık teknoloji devleri... Hepsinin de logosu İsrail bayrağı gibi mavi beyaz... Bu bir tesadüf değil... Onları bu noktaya getiren İsrail'i kuran zengin aileler... Arkalarında Rotschild ve Rockfeller gibi hanedanlar var. Bir başka ortak özellikleri de Trump'a örtülü savaş açmaları. Mesela Google, Rus ajanlarının son ABD başkanlık seçimlerini etkilemeye yönelik reklam kampanyasına binlerce dolar harcadıklarına dair kanıtlar bulduğunu açıkladı. Yahudi Mark Zuckerberg ailesine ait Facebook da Kremlin bağlantılı bir grubun ABD seçimlerini etkilemek için reklam verdiğini duyurarak savaşa katılmıştı. Teknoloji devleri, "Ruslar seçimlere hile karıştırdı" iddiasıyla Trump'ı devirmek isteyen küresel hanedanların açtığı savaşa katılmak için adeta sıraya girdi. Microsoft da, ABD seçim kampanyası sırasında Bing arama motoru ve diğer ürünlerinden Rus oluşumları tarafından reklam alınıp alınmadığını incelediklerini duyurdu.
Tüm bunlar yaşanırken ABD Başkanı Donald Trump da önceki gün teknoloji devleri Google, Twitter ve Facebook'u taraflı davranmakla suçladı. Trump, Google'ın kendisiyle ilgili daha olumsuz haberleri arama sonuçlarında en üstlerde göstererek savaş açtığını öne sürdü.
Sosyal medya devleri ile ilgili yeni düzenlemeler getireceğini açıklayarak sopa gösterdi. Ve çok ilginçtir ABD Başkanı Trump geçtiğimiz hafta da aniden "Ülkemizin en büyük düşmanı FED'dir" diye bir açıklama yaptı.
"Faizleri yükseltiyorlar, ülkemizde enflasyonu körüklüyorlar." diyerek FED'i yani Amerikan Merkez Bankası'nı suçladı. Bir ülke başkanı neden kendi Merkez Bankası'nı en büyük düşman ilan eder? Dünya Cemal Kaşıkçı cinayetine kilitlendiği için hiç kimse bunu sorgulayamadı. Halbuki Trump'ın en büyük düşman ilan ettiği Merkez Bankası'nın sahipleri, Google, Facebook, Twitter gibi teknoloji devlerinin de arkasında olan Rotschild ve Rockfeller gibi hanedanlardı. Yani aslında Trump "En büyük düşmanım FED'in arkasındaki bu aileler" demek istiyordu. Trump'ın arkasındaki güç de Pentagon'du. Ve askerler zengin hanedanlara savaş açmıştı.Kavga giderek büyüyor. Nitekim New York'ta ünlü ve zengin kesimin yaşadığı Bedford kasabasında, Trump'la savaşan Demokrat Parti'ye yaptığı cömert yardımlarla bilinen George Soros'un malikanesindeki posta kutusunda bombalı paket bulundu.
Soros zengin ailelerin tetikçisiydi. Sakin bir Amerikan kasabasında başlayan bombalı paket kabusu tüm ABD'yi paniğe soktu. İsrail'in kurucusu Siyonist Hanedanların desteklediği başkan adayı Hillary Clinton'dan Obama'ya, "Artık 'Kahrolsun Trump' değil, Trump'ı S...." diye küfür eden Robert de Niro'nun restoranına kadar çok sayıda kişiye bombalı paketler gitti. "Ben Siyonistim" diye açıklama yapan eski başkan yardımcısı Joe Biden de bu bombalı paketlerden nasibini aldı. New York Emniyeti "Sırada daha çok bombalı paketler olabilir. Bu günlerce sürebilir" diye açıklama yaptı.
Peki savaş baltaları neden çıkarıldı?
Bu sorunun cevabını Amerikalı ünlü ekonomist Maxx Wolff'un Beyazsaray'ın resmi yayın organına yaptığı açıklamalarda bulmak mümkün. Bakın ne diyor Maxx; "ABD ekonomisi 30- 40 yıldır her çeyrekte açık verir.
Ama bu kez açık çok büyük. Yılda 1 TRİLYON DOLARLIK açıktan bahsediyoruz. Bu da her çeyrekte 200 milyar dolar veya ayda 70 milyar dolar. Bu rakamı duyunca dünyanın ağzı açık kalıyor.
Amerika diğer ülkeleri cari açık verdiklerinde uyaran bir ülke. Ama kendisi büyük açık veriyor. Biz yılda 4 trilyon dolar harcıyoruz, 3,2 trilyonu vergi alıyoruz. Ama arada 800 milyar dolarlık bir açık var ki biz bu miktarı başka ülkelerden veya kendi ZENGİNLERİMİZDEN borç alarak kapıyoruz. Kısaca Amerika günde bir kaç milyar dolar borç alıyor."
Yani ABD'nin ömrü BORÇ ve FAİZ ödemekle geçiyor. Ya ZENGİNLERİYLE savaşacak... Ya da BATACAK!..

NOT: Kaşıkçı cinayetine bu açıdan da bakmak lazım. En büyük borç yamama kaynağı Suudlar, ABD'den koparılsa ne olur?