Esenler'de İETT otobüsü kaldırımı aştı otoparka daldı! Çok sayıda aracı biçti
Son dakika haberi... İETT merkezli skandallar zincirine bir yenisi daha eklendi. İstanbul Esenler'de 89C numaralı İETT otobüsü kaldırımı aşıp otoparka daldı. Kaza nedeniyle park halindeki bazı araçlar ve bir işletmede hasar meydana geldi. Kazanın görgü tanıklarından esnaf Ahmet Şen, olay esnasında dükkanında bulunduğunu, büyük bir gürültü duyup dışarı çıktığını söyledi.

İstanbul'da "İETT"merkezli skandallar zinciri katlanarak büyüyor. Gün aşırı kaza, arıza, sefer iptali gibi durumlarla gündeme gelen İETT otobüsleri can güvenliğini tehdit eden bir soruna dönüştü.
İstanbullunun ne can güvenliği ne de mal güvenliği kaldı.
İETT OTOPARKA DALDI
Son olarak Esenler'de kontrolden çıkan İETT otobüsünün otoparka girip çarptığı bir araç ve motosiklette hasar oluştu.
Esenler'de kontrolden çıkan İETT otobüsünün otoparka girmesi sonucu bazı araçlarda hasar oluştu
İkitelli Garajı ile Taksim arasında sefer yapan 89C hat numaralı İETT otobüsü, Esenler Uludağ Caddesi'nde seyir halindeyken sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.
Esenler'de kontrolden çıkan İETT otobüsü otoparka daldı
İlk önce kaldırıma çıkan otobüs, daha sonra yol kenarındaki otopark ve oto yıkama olarak faaliyet gösteren bir işletmeye girdi.
Otobüsün çarptığı park halindeki bir otomobil, motosiklet, işletme ve elektrik trafosu ile direğinde hasar meydana geldi.
Esenler'de kontrolden çıkan İETT otobüsünün otoparka girmesi sonucu bazı araçlarda hasar oluştu
İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Kazanın görgü tanıklarından esnaf Ahmet Şen, olay esnasında dükkanında bulunduğunu, büyük bir gürültü duyup dışarı çıktığını söyledi.
AĞLAYAN BAYANLAR VARDI
Şen, "Otobüsün içinde aşağı yukarı 20-25 yolcu vardı. Biz yolcuları tahliye ettik, otobüs şoförünü indirdik. Aracın içinde herhangi bir yaralı yoktu, korkan, ağlayan bayanlar vardı. Aracın gaz pedalının takılı kaldığını düşünüyorum, çünkü araçta herhangi bir fren olayı olmadı." diye konuştu.

