Ablasını savundu gözünü kırpmadan bıçakladı! Baldız konuştu: Susması için yaptım! Şoke eden olayın adresi Bursa!

Bursa'da 18 yaşındaki genç kız, ablasının ayrılmak istediği sevgilisini sokak ortasında bıçaklayıp kaçtı, verdiği ifade ise şoke etti. Mehmet Salih B.'yi bıçaklayan Leyla Sultan K. olay anını 'Susması için yaptım' diye anlattı. Polis tarafından gözaltına alınan genç kız, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2024, 22:12 Güncelleme 07 Mayıs 2024, 19:34
Ablasını savundu gözünü kırpmadan bıçakladı! Baldız konuştu: Susması için yaptım! Şoke eden olayın adresi Bursa!

İÇİNDEKİLER

Bursa'da Leyla Sultan K. (18), ablasının ayrılmak istediği erkek arkadaşı Mehmet Salih B.'yi (20) sokak ortasında bıçakla yaraladı. Polise verdiği ifade ise akıllara durgunluk verdi. Yaralı gence çevredekilerin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, şüpheli Leyla Sultan K. polis tarafından gözaltına alınarak adli kontrol şarıtla serbest bırakıldı.

HENÜZ 18 YAŞINDA

Olay dün saat 14.30 sıralarında Gemlik ilçesi Hamidiye Mahallesi Şükrü Meral Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre henüz 18 yaşında olan Leyla Sultan K., ablasının ayrılmak istediği 20 yaşındaki sevgilisi Mehmet Salih B.'yi bıçaklayarak kaçtı.

3 BIÇAK DARBESİYLE YIĞILDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sinirlenen Leyla Sultan K., üzerinde bulunan bıçakla Mehmet Salih B.'ye saldırdı. Kalçasına ve sırtına isabet eden 3 bıçak darbesiyle yaralanan Mehmet Salih B., kanlar içerisinde yere yığılırken, çevredekiler yardımına koştu. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, ihbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı genç hastanede tedavi altına alındı.

'KAFEDEN BIÇAK ALIP, SUSMASI İÇİN BIÇAKLADIM'

Olayın ardından kaçan Leyla Sultan K. ise kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Leyla Sultan K.'nın ifadesinde Mehmet Salih B.'nin, ayrılmak istediği için ablasını ve ailesini tehdit ettiği için bıçaklarını belirterek, "Yol boyunca kavga ettiler. Küfretti, ablamı ve ailemi tehdit etti. 'Ayrılırsan seni de aileni de gebertirim' dedi. Önünden geçtiğimiz kafedeki masada bıçak gördüm. Ablama bağırmaya başlayınca onu durdurmak için bıçakladım. Öldürme niyetim olmadı. Sadece susmasını istedim" dediği öğrenildi.

Leyla Sultan K., emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN