Destansı direnişin aziz sembolü Ömer Halisdemir unutulmadı unutulmayacak!

15 Temmuz 2016 darbeci General Semih Terzi'yi yere serip geçit vermeyen Ömer Halisdemir, Türkiye'nin kahramanı olmuştu. Darbeciye geçit vermeyen Ömer Halisdemir’in, Niğde Bor ilçesindeki kabrini, her gün çok sayıda insan ziyaret ediyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2023 Güncelleme 15 Temmuz 2023, 08:47
Destansı direnişin aziz sembolü Ömer Halisdemir unutulmadı unutulmayacak!

İÇİNDEKİLER

Kanlı terör örgütü FETÖ, 15 Temmuz 2016 yılında Türkiye'yi hedef seçti. Ancak Başkan Tayyip Erdoğan liderliğindeki kahraman Türk milleti, hainlere geçit vermedi. Onlardan biri olan Şehit Ömer Halisdemir de darbeci General Semih Terzi'yi yere serdi. Ve Türkiye'nin kahramanı seçildi.



Niğde'nin Bor ilçesine defnedildi. Sadece 15 Temmuz'da değil, hemen hemen her gün vatandaşlar kabrini ziyaret etti. Anne-babalar, 10 binlerce çocuğa, Ömer Halisdemir'in ismini verdi. Adına etkinlikler düzenlendi.



Bu yıl 7'ncisi düzenlenen "Şehit Ömer Halisdemir Bisiklet Turu"na katılan sporcular, İstanbul'dan hareket etti. Yalova, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Konya ve Aksaray üzerinden Niğde'ye geçti. Geçtikleri her ilden aldıkları toprakları bugün Bor İlçesi'ndeki kabrine bırakacakları belirtildi.



Türkiye'nin her yerinden vatandaşlar, demokrasi kahramanı Ömer Halisdemir için dua ediyor.



İstanbul'dan bisikletle yola çıkan sporcular, geçtikleri her ilden toprak alıp Halisdemir'in mezarına götürdü.


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN