Çanakkale'de acı olay! Evlilik teklifi için çıktıkları uçurumdan yuvarlanıp düşen kadın hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde, dün akşam saatlerinde erkek arkadaşı ile gün batımın seyretmek için çıktıkları Polente Burnu'nda alkolünde etkisiyle dengesini kaybederek 30 metre yüksekliğindeki uçuruma düşen Yeşim Demir(39), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Jandarma ve savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç kadının erkek arkadaşı N.G  ifadesinde, "Gün batımında ona evlilik teklif etmek istiyordum..." dedi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2023, 12:40 Güncelleme 07 Temmuz 2023, 12:58
Çanakkale’de acı olay! Evlilik teklifi için çıktıkları uçurumdan yuvarlanıp düşen kadın hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bulunan Polente Burnu'nda dün gece İstanbul'da bir reklam ajansında grafiker olarak çalışan Yeşim Demir, (39) bir yıl önce tanıştığı Sakarya'da Tarım market işletmeciliği yapan erkek arkadaşı N.G. ile tatil için geçtiğimiz hafta Bozcaada'da bir otele yerleşti.

EVLENME TEKLİFİ İÇİN ÇIKTILAR
Bozcaada'da güze bir tatil geçiren çift, evlilik planları da yapıyordu. Kız arkadaşına romantik bir evlilik teklifi yapmak isteyen N.G. iddiaya göre bu teklif için Bozcaada'nın gün batımının en güzel seyredileceği yerlerinden biri olan Polente Burnu'nu seçti.

N.G., sürpriz evlilik teklifi için kız arkadaşı Yeşim Demir'e o bölgede piknik yapmayı teklif etti. Bir gün önceden tüm hazırlıkları yapan çift, dün ikindi saatlerinde burna geldi. Birlikte rüzgar gülleri eşliğinde gün batımını seyreden çift, iddiaya göre bir taraftan da alkol almaya başladı.

ÇIĞLIĞA KOŞTU
Bu sırada piknik malzemelerini almak için araca yönelen N.G. biranda çığlık sesini duydu. Çığlığın geldiği yöne koştuğunda Demir'in 30 metre yükseklikteki uçurumdan aşağıya düştüğünü fark etti.

KIZ ARKADAŞININ YANINA İNMEYE ÇALIŞTI, 112'Yİ ARADI
Hemen sağlık ekiplerine ve Jandarma'ya bilgi veren N.G. kız Arkadaşının yanına inmeye çalıştı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplere uçurumdan düşen kadının bulunduğu bölgeye inerek, yaralı kadına ulaştı. Olay yerinde 45 dakika kalp masajı yapılan Yeşim Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi.

"EVLENECEKTİK"
Jandarma tarafından ilk ifadesi alınmak üzere karakola götürülen N.G., "Gün batımında ona evlilik teklif etmek istiyordum. Romantik bir anımız olsun diye orayı seçtim. Biraz alkol aldık. Her şey biranda oldu. Dengesini kaybedip aşağıya düştü. Hemen 112'yi aradım" dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN