Nusret’in gurur günü! 1 milyon TL bağışladı

Ünlü şef ve restoran işletmecisi Nusret Gökçe, gelirinin yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlama sözü verdiği Kapicciiiinoo’da Bakan Derya Yanık ve çocukları ağırladı. Gökçe, dün 1 milyon liralık bağış da yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2023 Güncelleme 27 Ocak 2023, 06:59
Nusret’in gurur günü! 1 milyon TL bağışladı

İÇİNDEKİLER

ET tuzlama hareketi Salt- Bea ile büyük ün kazanan işletmeci Nusret Gökçe, 6 ay önce başlattığı 'cappuccino' akımını markalaştırmıştı. İstanbul Maçka'da 'Kapicciiiinoo' adlı bir mekan açan Nusret Gökçe, Brezilya'dan getirdiği kahveleri müşterileriyle buluşturmuştu. Nusret Gökçe o tarihte, "Uzun zamandır üzerinde çalıştığım Kapicciiiinoo markası yarın sizlerle buluşuyor. Çok mutluyum. Güne iyi başlamanın adresi Kapicciiiinoo olacak. Bu mutluluğum adına Kapicciiiinoo'nun yıllık kazancının yüzde 50'sini Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlayacağım. Sizin de her içeceğiniz kahve çocuklarımızın mutluluğuna destek olsun" demişti.



YİNE DESTEK SÖZÜ VERDİ
Gökçe için dün gurur günüydü. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık da, çocuklarla birlikte Nusret Gökçe'nin 'Kapicciiiinoo' adlı mekanını ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle mutluluk yaşayan Gökçe, "Çocuklara desteğim devam edecek. 18 yaşını dolduranlara da isteyene mesleki eğitim, yurt dışı eğitim isteyene de yardım sözü veriyorum" ifadelerini kullandı. Nusret Gökçe, ayrıca söz verdiği gibi 'Kapicciiiinoo'nun gelirinin yarısı 1 milyon lirayı da bağışladı.




Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, Nusret Gökçe'ye teşekkür etti: Nusret Gökçe çok özel bir davranışta bulundu. Bizi de çocuklarımızı da çok mutlu etti. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara her desteği vermeliyiz."