Balıkesir'de kamyon ile tır çarpıştı! Bir başka tır tarlaya uçtu! Yol trafiğe kapatıldı
Son dakika haberi | Balıkesir'in Erdek ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir tır tarlaya uçtu. Olayın ardından aynı bölgede bir başka tır ile kamyon çarpıştı. Kazalarda 1 kişi yaralanırken, Bandırma-Erdek yolu 2 saat trafiğe kapatıldı.
Giriş Tarihi:
Balıkesir'in Erdek ilçesinde sağanak yağışta kayganlaşan yolda 1 tır tarlaya uçtu. Aynı yerden bir süre sonra başka tır ile kamyon çarpıştı, 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Bandırma-Erdek yolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı.

Erdek'te zincirleme trafik kazası meydana geldi. 15 AJ 477 plakalı tır sağanak yağmur sebebi ile kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya uçtu. Kamyon sürücüsü kazadan yara almadan araçtan çıktı.

Aynı yerde 10 AHL 899 plakalı Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait Katı Atık Toplama tırı ile karşı yönden gelen kamyon kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak çarpıştı. Kamyon sürücüsü yaralanırken, diğer sürücüler kazadan yara almadan atlattılar.

