CHP Şemdinli İlçe Başkanı Ethem Karakoç ve kardeşi doktor darbetti!

CHP Hakkari Şemdinli İlçe Başkanı Ethem Karakoç ve kardeşi Yusuf Karakoç, kansere yakalanan ağabeyinin başka bir hastaneye nakli için ambulans istedi. Hastanın son evrede olduğu ve yapacak bir şeyin kalmadığı belirtilerek ambulans verildi. Çıkan tartışma sonrası CHP Hakkari Şemdinli İlçe Başkanı Ethem Karakoç ve kardeşi Yusuf Karakoç, Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı İlyas Kalkan'a saldırdı. Olayla ilgili gözaltına alınan CHP İlçe Başkanı Ethem Karakoç savcılıktan serbest bırakılırken, kardeşi hakkında adli kontrol kararı verildi.

Giriş Tarihi 07 Ekim 2022, 10:55 Güncelleme 07 Ekim 2022, 17:41
CHP Şemdinli İlçe Başkanı Ethem Karakoç ve kardeşi doktor darbetti!

İÇİNDEKİLER

CHP Hakkari Şemdinli İlçe Başkanı Ethem Karakoç ve kardeşi Yusuf Karakoç, Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı İlyas Kalkan'a saldırıda bulunarak darp ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

İddiaya göre olay şöyle gelişti; Ethem Karakoç'un kansere yakalanan ağabeyi Ekrem Karakoç, Şemdinli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ethem Karakoç, başka bir hastaneye nakletmek için hastaneden ambulans istedi.

Ancak hastanın kanserin son evresinde olduğu ve yapılacak bir şey olmadığı gerekçesiyle ambulans verilmedi. Ekrem Karakoç ise ertesi gün 29 Eylül'de hayatını kaybetti.



Hastaneye giden CHP Şemdinli İlçe Başkanı Ethem Karakoç, "Ben senden dün sabah kardeşim için ambulans istemedim mi?" diye bağırarak Başhekim Yardımcısı İlyas Kalkan'ın üzerine yürüdü.

Bu sırada doktorun arkasından yaklaşan kardeşi Yusuf Karakoç, küfürler ederek Kalkan'a saldırıp darbetti.

Başhekim Yardımcısı Kalkan'ın şikayeti üzerine Ethem Karakoç ve Yusuf Karakoç gözaltına alındı.

Polis merkezine giden 2 kardeş, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. CHP İlçe Başkanı Ethem Karakoç savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, kardeşi adli kontrol şartıyla salıverildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN