Müzisyen Onur Şener istek parça yüzünden katledildi! Geriye babasını kaybeden Ceylan'ın gözyaşları kaldı

Müzisyen Onur Şener, Ankara’da sahneye çıktı. Bir grubun istek parçasını bilmediği için saldırıya uğradı. Mekan çıkışı, cam şişeyle şah damarı kesildi, kurtarılamadı. Gözaltına alınan 3 şüphelinin müfettiş ve mühendis olduğu anlaşıldı! Milyonların yüreğini yakan olaydan geriye, babasını kaybeden Ceyla’nın gözyaşları kaldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2022 Güncelleme 04 Ekim 2022, 09:28
Müzisyen Onur Şener istek parça yüzünden katledildi! Geriye babasını kaybeden Ceylan’ın gözyaşları kaldı

İÇİNDEKİLER

Türkiye, pazar akşamı yaşanan vahşetle sarsıldı! Bir müzisyen, sırf istenen şarkıyı bilmediği için saldırıya uğradı. Hayattan koparıldı. Acı olayın adresi Ankara'ydı. Sevilen müzisyen Onur Şener, Çayyolu'ndaki bir mekanda sahne aldı. Eğlenen bir grubun istediği şarkıyı bilmediğini söylemesi üzerine gerilim arttı! Gruptan üç kişi, müzisyenle tartıştı. Kavgayı çalışanlar ve diğer müşteriler ayırdı. Ancak söz konusu grup hızını alamadı. Evine gitmek için mekandan ayrılan Onur Şener'e cam şişelerle saldırdı! Şah damarı kesilen müzisyen, hastaneye kaldırıldı. Ancak kurtarılamadı. Korkunç cinayetle ilgili Ali Gündüz, İlker Karakaş, Semih Soyalp, Jale E. ve Gözde G. gözaltına alındı.

Şüphelilerden Ali Gündüz'ün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda bürokrat, İlker Karakaş'ın müfettiş, Semih Soyalp'ın ise Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde (TUSAŞ) mühendis olduğu ortaya çıktı. 3 şüpheli, 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Caniler, Emniyet'te ifadelerinde birbirlerini suçladı. Ali Gündüz ve Semih Soyalp, Onur Şener'i İlker Karakaş'ın öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını anlattı. İlker Karakaş ise şaşkınlık yarattı. "Şener'i ben öldürmedim. Kim yaptı bilmiyorum" savunması yaptı.



KANLAR İÇİNDEYDİ
Müzisyen Onur Şener'in arkadaşı Batuhan Eskicioğlu, saldırı anını anlattı. "Onur'un şah damarı kesilmiş. Kanı durdurmaya çalıştılar. Durumu ağırdı, kanlar içerisindeydi. Kafasında cam kırıkları vardı ve kan akıyordu sürekli" ifadesini kullandı.



TÜRKİYE'DEN TEPKİ YAĞDI
Onur Şener'in ölüm haberi, sosyal medyayı salladı. Katıldığı bir yarışmada, birlikte şarkı söylediği Hadise, genç müzisyeni andı. "Çok üzgünüm ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum" ifadesini kullandı.
Özgün: Bir hiç uğruna kızından, ailesinden koparıldı.
Ayla Çelik: Bu nasıl kötülük? Nasıl cahillik. Bu nasıl vahşet?
Pınar Altuğ Atacan: En ağır cezayı alsınlar...
Soner Arıca: Bu korkunç suçun cezası aynı korkunçlukta olmalı.

ÖMER ÇETİN - DILHAN DUMANOĞLU - İLKER GEZİCİ

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN