CHP'li İzmir belediyesinin tuvalet aymazlığı! Güvenlik görevlisi hayatını kaybetmişti şimdi de girmek yasak

CHP’li İzmir belediyesi, İzmir’de tuvalet olmadığı için güvenlik görevlisine mezar olan tramvay duraklarıyla ilgili sorunu bir türlü çözemedi. Gelen tuvaletlere bu defa “servis dışı” uyarısı asıldı.

Giriş Tarihi 04 Ekim 2022, 09:01 Güncelleme 04 Ekim 2022, 09:13
CHP’li İzmir belediyesinin tuvalet aymazlığı! Güvenlik görevlisi hayatını kaybetmişti şimdi de girmek yasak

İÇİNDEKİLER

Konak tramvayında güvenlik görevlisi olarak çalışan Hülya Onaylı'nın 20 Eylül'de tuvalet ihtiyacını gidermek için yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirmesinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi nihayet harekete geçti.

10 istasyona seyyar tuvalet yerleştirildi ancak tuvaletlerin üzerinde 'Servis dışı. Lütfen kullanmayınız' yazıları dikkat çekti. İsminin açıklanmasını istemeyen istasyon görevlileri; "Pazar günü gelip tuvaletleri koydular ama kapıları kilitli. Şu an tuvaletler kullanım dışı. Ne zaman devreye girecek bilmiyoruz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmekte olan Konak ve Karşıyaka Tramvay istasyonlarında tuvalet olmadığı için tuvalet ihtiyacını karşılamak amacıyla Köprü Durağı'nda karşıdan karşıyla geçmek isteyen 40 yaşındaki güvenlik görevlisi Hülya Onaylı, 20 Eylül'de bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Onaylı'nın acısına dayanamayan ağabeyi Özer Tunaoğlu da geçtiğimiz cuma günü beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi. Geride Hülya Onaylı'nın 2, ağabeyi Özer'in ise 3 çocuğu yetim kaldı.

ANAHTAR BİLE VERMEDİLER
Hülya Onaylının hayatını kaybettiği Köprü Durağının da aralarında bulunduğu Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki istasyonlara seyyar tuvalet konuldu. Ancak seyyar tuvaletlerin üzerine 'Servis dışıdır.

Lütfen kullanmayınız' yazılı kağıtlar asılmış olması dikkat çekti. İsminin açıklanmasını istemeyen güvenlik görevlileri; "Nihayet tuvalet kondu ama çoğunun kapıları kilitli ve kullanım dışı. Bize anahtar da verilmedi" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN