Down sendromlu gençlerden Erdoğan çiftine dua: Çok geçmiş olsun

Sevecen ve sempatik tavırlarıyla yüzleri güldüren down sendromlu gençler, koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Giriş Tarihi 08 Şubat 2022, 12:03 Güncelleme 08 Şubat 2022, 12:03
Down sendromlu gençlerden Erdoğan çiftine dua: Çok geçmiş olsun

İÇİNDEKİLER

İstanbul Üsküdar'da down sendromlu bireylerin hizmet verdiği Tebessüm Kahvesi, onursal başkanlığını Emine Erdoğan'ın yürüttüğü TOGEMDER'i (Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği) ziyaret etti.



"ÇAYA BEKLİYORUZ"
Sabah'ın haberine göre, koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun temennisinde bulunan down sendromlu gençler; Erdoğan çiftini, izolasyon süresinin ardından Tebessüm Kahvesi'ne beklediklerini söyledi.



Tebessüm Kahvesi'nin çalışanlarından Emrah Kuru, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a selamlarımız olsun. Çok geçmiş olsun diyoruz." dedi. Erdoğan'ı çay içmeye davet eden Kuru, "Aileniz geldi. Sizleri de Tebessüm Kahvesi'ne bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Sevecen ve sempatik tavırlarıyla yüzleri güldüren down sendromlu gençler, hep birlikte Erdoğan çifti için dua etti.