İzmir'de 3 ve 2 yaşlarındaki 3 kardeş yanarak can verdi! İtfaiyecileri kahreden detay: Cesetleri birbirlerine sarılmış halde bulundu

İzmir'de 3 ve 2 yaşlarındaki 3 kardeş önceki gün çıkan yangında yanarak can verdi. İtfaiye ekipleri ise gördükleri manzara karşısında şoke oldu. 3 çocuğun cansız bedeni birbirlerine sarılı halde bulundu. Öte yandan yangının kömür sobasının yakınındaki bir plastik malzemeyi eritmesi sonucu çıktığı değerlendiriliyor.

Giriş Tarihi 26 Aralık 2021, 08:45 Güncelleme 26 Aralık 2021, 09:03
İzmir’de 3 ve 2 yaşlarındaki 3 kardeş yanarak can verdi! İtfaiyecileri kahreden detay: Cesetleri birbirlerine sarılmış halde bulundu

İÇİNDEKİLER

Olay, Cuma günü saat 13.00 sıralarında Bayındır ilçesi Hacıbekir Mahallesi Soğuksu Sokak'taki müstakil bir evde çıktı. Ahşap evden alevler yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi.

İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek, yaklaşık 1 saatlik çalışmayla yangını söndürdü.

Eve giren ekipler, 3 yaşındaki Talha Menderes ile 2 yaşındaki ikiz kardeşleri Ramiz ve Yahya Menderes'in cansız bedenleriyle karşılaştı.

Yangın sırasında çocukların baba Ferhat ile anne Nuriye Menderes'in evde olmadığı belirlendi.

3 küçük çocuğun cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, anne Nuriye ile baba Ferhat Menderes yaşadıkları şoku atlatamadı.

Söndürme çalışmaları sırasında itfaiye 3 küçük kardeşin cansız bedenleri yatağın üzerinde birbirlerine sarılı vaziyette buldu.

İTFAİYE PAZAR KURULU OLDUĞU İÇİN GEÇ ULAŞABİLDİ
İlk incelemelere göre yangının sobanın yakınındaki bir plastik malzemeyi eritmesi sonucu çıktığı belirlendi.

İtfaiye ekiplerinin yangının çıktığı gün o bölgede pazar kurulu olması nedeniyle olay yerine ulaşmakta güçlük çektiği belirtildi.