Gençlerin uygunsuz görüntüleri sonrası Edirnekapı Şehitliği'nde polis denetimi

Edirne Şehitliğinde genç çiftlerin uygunsuz görüntüleri vatandaşları çileden çıkarmıştı. Şehitlere saygı duymayan çiftllerin mezarlıkların yanında çirkin görüntüleri sonrası polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri yaya ve ekip araçlarıyla şehitlik içinde devriyelerini sıklaştırdı.

Giriş Tarihi 08 Kasım 2021, 16:26 Güncelleme 08 Kasım 2021, 16:26
Gençlerin uygunsuz görüntüleri sonrası Edirnekapı Şehitliği’nde polis denetimi

İÇİNDEKİLER

Edirnekapı Şehitliği'nde uçucu madde bağımlıları ve uygunsuz hareketler sergileyenlerin görüntüleri sosyal medyada yayılınca büyük tepki çekti.



Görüntüler sonrası Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipleri harekete geçti. Denetim yapan ekipler şüpheli gördükleri kişilere Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yaptı.



Polis ekipleri yaya ve ekip araçlarıyla şehitlik içinde devriyelerini sıklaştırdı. Şehitlik içinde şüpheli görülen araç sahipleri de uyarılıp araçlarının kaldırılması istendi.

Edirnekapı Metrobüs Durağı'na gitmek için şehitlik içinden geçen Behice Ateş, "Çocuklarımızın eve geç kalsalar tereddütte kalıyoruz. 'acaba ne oldu' diye düşünüyoruz. Bu uygulamalardan, polis ekiplerimiz denetlemesinden memnunuz" dedi.