Türkiye, Can Gönül'in iddialarıyla sarsıldı! Gökhan Gönül'ün kardeşiyim' dedi! Hikayesine TAKVİM ulaştı

Kocaeli'de yaşayan Can, "Gökhan Gönül'ün kardeşiyim" dedi. Türkiye bu iddiaya kilitlendi. Gönül ailesinin Yeşilçam'ı aratmayan hikayesini ise TAKVİM deşifre etti: Ahmet ve Nilüfer çifti ayrılık kararı aldı. Gurur yapan genç kadın hamile olduğunu eşinden sakladı. Çocuğa bakamayınca, yetiştirme yurduna bırakmak zorunda kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2021 Güncelleme 24 Ağustos 2021, 07:00
Türkiye, Can Gönül’in iddialarıyla sarsıldı! Gökhan Gönül’ün kardeşiyim’ dedi! Hikayesine TAKVİM ulaştı

İÇİNDEKİLER

Türkiye, Can Gönül'in iddialarıyla sarsıldı! Yetiştirme yurdunda büyüyen genç, 'Futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşiyim' açıklaması yaptı. Gönül Ailesi'nin Yeşilçam filmlerini aratmayan hikayesine TAKVİM ulaştı.

Kocaeli'nde yaşayan Can Gönül (27), 4 yıl önce iş başvurusu için gittiği nüfus müdürlüğünde hayatının şokunu yaşadı! Çünkü aldığı nüfus kayıt örneğinde, futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşi olarak yazmaktaydı.

Ancak ailesini bulmak için Bursa'ya giden Gönül'ün telefonlarına kimse çıkmadı! Büyük hayal kırıklığı yaşayan genç, "Amacım para değil, ailem olsun istiyorum" çağrısı yaptı.

ANNESİNİ 20 YAŞINDA ÖĞRENDİ...
Türkiye'nin gündemine yerleşen olayla ilgili detaylara ise TAKVİM ulaştı.

Hikaye, Türk filmlerini aratmadı: Samsun'da yaşayan Ahmet ve Nilüfer Gönül çifti, yıllar önce ayrılık kararı aldı. Ahmet Gönül, 3 çocuğuyla (Volkan, Hakan ve Gökhan) birlikte Bursa'ya taşındı.

O dönem iki aylık hamile olan Nilüfer Gönül ise gurur yaparak durumu eşinden sakladı. 20 yaşına kadar annesinden habersiz büyüyen Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül ise büyük çabalar sonucu 2007'de ailesini barıştırdı. Hayatlarına kaldıkları yerden devam eden aile, Can Gönül'ün iddialarıyla sarsıldı!

O dönem bebeği eşinden saklayan anne Nilüfer Gönül, maddi olanaksızlıklar yüzünden bebeğe bakamadı. Bir yakınına bıraktı. Ancak emanet ettiği kişinin de çocuğu yetiştirme yurduna bıraktığı ortaya çıktı...

HOŞ GELDİN KARDEŞİM
Gökhan
Gönül, dün iddialarla ilgili ilk açıklamayı yaptı. "Can benim kardeşim" diyen futbolcu, "3 kardeştik, 4 olduk. Annem ve babam Can'a ulaşmayı bekliyor. Can'ın beni bulma sürecine benzer şekilde ben de annemi buldum, daha sonra babamla barıştırdım" ifadesini kullandı.

Gökhan Gönül yıllar sonra ortaya çıkan kardeşi Can Gönül'e sahip çıktı! İki kardeş canlı yayında ilk kez konuştu