Beşiktaş’tan Galatasaray’a Rosier göndermesi!

Son dakika haberleri... Beşiktaş, Valentin Rosier’in transferini resmen duyurdu. Fransız sağ bekin transferi için özel olarak hazırlanan videoda, Rosier’i kadrosuna katmak için çabalayan ancak sonuç alamayan Galatasaray’a da göndermede bulunuldu.

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2021, 19:53 Güncelleme 31 Temmuz 2021, 12:20
Beşiktaş’tan Galatasaray’a Rosier göndermesi!

İÇİNDEKİLER

Son şampiyon Beşiktaş, Valentin Rosier'in transferini resmen duyurdu.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon kiralık olarak takımda forma giyen Valentin Rosier'i yeniden kadrosuna kattığını Fransız yıldız için düzenlenen özel bir kliple duyurdu.

GALATASARAY'A GÖNDERME
Galatasaray'ın kendisine yaptığı daha yüksek maaşlı teklifi reddeden ve Beşiktaş'ı seçen Rosier'in "Bazı anlar paradan değerlidir" ifadelerinin de yer aldığı transfer videosunda Fransız yıldızın geçen sezon Sarı-Kırmızılılar'a karşı oynanan bir maçta rakibinden topu söküp aldığı görüntüye yer verildi.

Rosier için hazırlanan videoda tek maç görüntüsünün Galatasaraylı oyuncuya karşı kazandığı mücadele olması ezeli rakiplerine gönderme olarak algılandı.

Rosier, Sporting Lizbon'un kendisini Galatasaray'a satmak istemesine ragmen Sarı-Kırmızılılar'a gitmeyi reddetmiş ve yeniden Beşiktaş'a imza atmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN