Galatasaraylı Ryan Donk, Mustafa Cengiz haberine dava açıyor: Gerçekçiliği olmayan ifadeleri ahlaka aykırıdır

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Ryan Donk, kulüp başkanı Mustafa Cengiz hakkında yazılan iddialar hakkında flaş açıklama yapdı. Ryan Donk "Mustafa Cengiz'i, gerçekçiliği olmayan ve her cümlesi iftira dolu bu ifadeleri manşete taşıyarak kamuoyu önünde itibarsızlaştırmak ahlaka aykırıdır. Bu tür manipülatif haberlere güvenmeyin. Bu haberi yapanlarla ilgili yasal işlem başlatılacak." sözlerini kullandı.

Giriş Tarihi 15 Nisan 2021, 21:20 Güncelleme 15 Nisan 2021, 23:33
Galatasaraylı Ryan Donk, Mustafa Cengiz haberine dava açıyor: Gerçekçiliği olmayan ifadeleri ahlaka aykırıdır

İÇİNDEKİLER

Mustafa Cengiz hakkında yazılan iddialar hakkında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Galatasaray kulübünden Mustafa Cengiz hakkında resmi bir açıklama yapılmıştı.

Yapılan açıklamada "Milliyet Gazetesi'nde bugün yayınlanan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in 20 Genel Kurul üyesinin olduğu ortamda söylediği iddia edilen sözler tamamen hayal ürünüdür." denilerek hukuki sürecinden başlatılacağı ifade edilmişti. Bu açıklamanın ardından Ryan Donk da konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

DONK: BU TÜR MANİPÜLATİF HABERLERE GÜVENMEYİN

Ryan Donk: "Mustafa Cengiz'i, gerçekçiliği olmayan ve her cümlesi iftira dolu bu ifadeleri manşete taşıyarak kamuoyu önünde itibarsızlaştırmak ahlaka aykırıdır. Bu tür manipülatif haberlere güvenmeyin. Bu haberi yapanlarla ilgili yasal işlem başlatılacak."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN