İzmir’de kocası tarafından kurşun yağmuruna tutulan 3 çocuk annesi kadın öldü

İzmir'in Bornova ilçesinde üç çocuk annesi Hüsna Temurtaş. (30), tartıştığı eşi Hüsna Temurtaş (34), tarafından tabancayla kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Polis, kaçan cinayet zanlısı Hüseyin Temurtaş'ı yakaladı. Korkunç kadın cinayetinin detayları...

Giriş Tarihi 13 Mart 2021, 21:04 Güncelleme 13 Mart 2021, 23:48
İzmir’de kocası tarafından kurşun yağmuruna tutulan 3 çocuk annesi kadın öldü

İÇİNDEKİLER

Olay, saat 16.00 sıralarında, Ümit Mahallesi 7312 Sokak'ta bulunan bir apartmanın 3'ncü katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin ile Hüsna Temurtaş. çifti, henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Hüseyin Temurtaş, belinden çıkardığı tabancayla eşine 5 el ateş açtı. Yaralanan Hüsna Temurtaş. kanlar içinde yere yığılırken, Hüseyin Temurtaş. ise kiralık olduğu öğrenilen otomobille kaçtı.

Silah sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Hüsna Temurtaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bornova Türkan Özilhan Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Hüsna Temurtaş, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

BİR SÜRE ÖNCE BABASININ EVİNE GİTMİŞ

Üç çocukları bulunan çiftin sık sık tartışıp, kavga ettikleri, bir süre önce Hüsna Temurtaş'ın babasının evine gittiği, ardından da tekrar eşinin yanına döndüğü belirtildi. Şüpheli Hüseyin Temurtaş'ın suç kaydının da olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bir süre sonra Hüseyin Temurtaş'ın kaçtığı kiralık arabayı park halende buldu.

KAÇAN ŞÜPHELİ ÇALIŞMALAR SONUCUNDA YAKALANDI

Öte yandan, şüpheli Hüseyin Temurtaş kiralık bir araç ile olay yerinden ayrıldıktan sonra aracını park edip yaya olarak kaçmaya devam etmişti. Akşam saatlerinde polis ekiplerince yapılan araştırmalar neticesinde olayın şüphelisi Hüseyin Temurtaş, Bornova ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN