Müge Anlı ve ekibi günlerdir arıyordu: Cüneyt Akyol, Merve Nur Polat'ı öldürdüğünü itiraf etti

Cüneyt Akyol, Merve Nur Polat’ı öldürdüğünü itiraf etti. Ancak katilin, talihsiz kızı öldürdükten sonra koliye koyup kurye ile babasına gönderdiği ortaya çıktı. Merve'nin ailesi, katilin ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2021 Güncelleme 09 Mart 2021, 06:59
Müge Anlı ve ekibi günlerdir arıyordu: Cüneyt Akyol, Merve Nur Polat’ı öldürdüğünü itiraf etti

İÇİNDEKİLER

20 yaşındaki bir çocuk annesi Merve Nur Polat, 19 Ekim 2020 tarihinde Antalya'daki evinden bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyleyip çıktıktan sonra bir daha haber alınamamıştı.

Genç kızın Kayseri'de oturan ablası Ebru Köse ise 4 aydır haber alamadığı kardeşinin hayatından endişeli olduğunu söyleyerek Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Görgü tanıklarının Müge Anlı'ya aktardığı bilgilere göre genç kadının son görüldüğü yer Cüneyt Akyol isimli erkek arkadaşının eviydi.

Merve Nur'u son gören kişiler ise Cüneyt ve iddiaların odağındaki bir diğer isim olan Gökhan'dı.

Olaya tanık olan Ferdi ve İbrahim ise Gökhan'ı tedirgin gördüklerini belirtti.

Müge Anlı'nın günler süren ısrarı ayrıntıları önemseyişi, 4 aydır aranan Merve Nur'la ilgili detaylara ulaştırmayı gün geçtikçe kolaylaştırıyordu.

Günler sonra dün baş şüpheli olan Cüneyt, Müge Anlı'yı arayarak itiraf etti.

KATİL PANİĞE KAPILMIŞ
Katil Cüneyt Akyol, korktuğunu ve paniğe kapıldığını söyledi.

Cinayeti işledikten sonra bir süre düşündüğünü belirten Cüneyt Akyol, cesedi sardıktan sonra kurye çağırdığını ve babasının evine kurye ile taşıdığını, 4 aydan bu yana da evin çatı katında cesedi sakladığını kabul etti.

Merve'nin ailesi, katilin ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.