Sinop'ta 6 günde 41 ev dolaşan yaşlı kadın 200 kişiye Coronavirüs bulaştırdı!

Sinop’ta yaşlı bir kadın 6 günde 41 evi dolaştı. 200 kişiye Coronavirüs bulaştırdı! Benzer bir örnek de İngiltere’de yaşandı. İşadamı Steve Walsh virüsü Singapur’dan İngiltere’ye taşıdı. Katil olmakla suçlandı. “Ben masumum” savunması yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2021 Güncelleme 04 Mart 2021, 07:01
Sinop’ta 6 günde 41 ev dolaşan yaşlı kadın 200 kişiye Coronavirüs bulaştırdı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye, COVİD-19 ile mücadelede 'normaleşmeye' başladı. 81 il, renk renk kategorilere ayrıldı. Vaka sayılarının arttığı Karadeniz ise kırmızıya boyandı! Bölge halkı, maske ve mesafeye uymadı. Virüs en çok cenazelerden bulaştı. Sinop'ta bir teyze ise adeta süper bulaştırıcıydı! Geçtiğimiz aylarda Boyabat'ta yaşayan bir teyzenin eşi rahatsızlandı. Kurtarılamadı.

İstanbul'da yaşayan oğulları cenazeye katıldı. Köydeki komşuları ise yaşlı kadını yalnız kalmaması için evlerinde ağırladı. Bir süre sonra ateşi, yükselmeye başlayan teyze, 6 günde tam 41 evi dolaştı! Köydeki 200 kişiye virüs bulaştırdı. Testi pozitif çıkınca Coronavirüs'e yakalandığı anlaşıldı. Ancak virüsün bulaştığı köy sakinlerinden birçoğu kurtarılamadı.



Boyabat, geçtiğimiz aylarda karantinaya alınmıştı.

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Beyim öldüyse kimse yaşayamaz demiş teyze!

6 yılda ben 41 eve misafirliğe gitmedim. Bu ne hız!

Teyze virüsün Sinop distribütörü.

Sinop'u tek başına kırmızıya boyamış.

Sinop'ta kaç tane ev var ki zaten!

41 evi nereden buldunuz Sinop'ta?

Sinop'un Azraili kadın yuh be...



VİRÜSÜ O TAŞIDI
Sinop'a benzer bir olayda İngiltere'de yaşandı. İşadamı Steve Walsh geçtiğimiz yıl ocak ayında Singapur'daki iş gezisine katıldı. Bin kişinin katıldığı konferansta virüse yakalandı. 24 Ocak'ta Fransız Alpleri'ne gitti ve tatil yaptı.



28 Ocak'ta Londra'ya döndü, 5 Şubat'ta rahatsızlandı. Testi pozitif çıktı. Temas ettiği 11 kişiye virüs bulaştırdı. Katil virüsü İngiltere ve Avrupa'ya getiren kişi olarak suçlandı! Herkesin 'süper bulaş' dediği Walsh, "Avrupa'daki 30 milyon vakanın suçlusu ben değilim" savunması yaptı.

Canlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son Durum

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN