Satanizm iddiası tekrar gündemde! 4 patisi kesilmiş kedi bulundu
Çorum'da 4 patisi kesilmiş kedi bulundu. Patileri kesilmiş kedilerin bulunması üzerine bir kez daha satanizm iddiası gündeme geldi. 21 Aralık öncesinde Muğla Marmaris'te çok sayıda kedi kaybolmuştu. Kedilerin kaybolması üzerine ilçe sakinleri bu kedilerin satanistler tarafından büyü yapmak için kaçırıldığını belirtmişti.
Çorum'da patileri kesilmiş halde ölü kedi bulundu. Polis, kedinin patilerini kesen kişi ya da kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

Buharaevler 27'nci Sokak'ta sabah sporu yapan Muzaffer Önsöz, otların arasında 4 patisi kesilmiş ölü bir kedi fark etti. Önsöz kedinin fotoğraflarını soysal medyada paylaştı.

Tepki çeken görüntüler üzerine polis ekiplerince bölgede inceleme yapıldı. Kedinin patilerini kim ya da kimlerin kestiği araştırılıyor.

