Yıkamaya dikket!

Ünlü şefler, “kırmızı ya da beyaz etin pişirmeden önce yıkanmasına gerek yok” diyor. Çünkü yıkanınca etlerin üzerindeki bakteriler çoğalır. Bunun yerine kirli yerlerin kesilip atılması, yıkanmadan pişirilmesi öneriliyor.

Ünlü şefler, "kırmızı ya da beyaz etin pişirmeden önce yıkanmasına gerek yok" diyor. Çünkü yıkanınca etlerin üzerindeki bakteriler çoğalır. Bunun yerine kirli yerlerin kesilip atılması, yıkanmadan pişirilmesi öneriliyor.

SARILAR YANDI
1 bardak çamaşır tozu, bir bardak ufalanmış bulaşık makinesi toz deterjanı, 1 bardak çamaşır suyu ve yarım bardak boraksı karıştırın ve üzerine kaynar su döküp yastık kılıflarınızı bastırın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.