Afyonkarahisar'da karantinada olan baba, zihinsel engelli oğlunu bıçakladı

Afyonkarahisar'da, yeni tip koronavirüs temaslısı olduğu için evinde karantinada kalan Kemal A. (44), zihinsel engelli oğlu E.A.'yı bıçaklayarak, yaraladı. E.A., hastanede tedaviye alınırken, karantina sürecini tamamlaması için yurda yerleştirilen Kemal A. hakkında 'kasten yaralama' suçundan işlem yapılacağı açıklandı.

Giriş Tarihi 17 Kasım 2020, 18:12 Güncelleme 17 Kasım 2020, 18:21
Afyonkarahisar’da karantinada olan baba, zihinsel engelli oğlunu bıçakladı

İÇİNDEKİLER

Dervişpaşa Mahallesi Kemal Aşkar Caddesi'ndeki evinde, hastayla teması olduğu için koronavirüs karantinasında bulunan Kemal A., bilinmeyen nedenle zihinsel engelli oğlu E.A.'yı bıçakla yaraladı. Kemal A.'nın ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekibi, E.A.'yı alıp, ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürdü. E.A., tedaviye alındı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kemal A. ise işlemlerinin ardından polis ve sağlık ekipleri eşliğinde, karantina sürecini tamamlaması için Tınaztepe Yurt Müdürlüğü'ne götürüldü. 4'üncü gününde yurda yerleştirilen Kemal A.'nın, 27 Kasım'da karantina süresini tamamlayacağı öğrenildi. Karantinanın ardından Kemal A. hakkında 'kasten yaralama' suçundan işlem yapılacağı belirtildi.