Kırklareli'nden koronavirüs hastalarının yaşadığı binalara uyarı asılacak
Türkiye'deki koronavirüs salgınında vaka sayıları tekrar artarken iller de çeşitli kararlar alıyor. Kırklareli'nde korınavirüs test sonucu pozitif çıkan veya koronavirüs test sonucu pozitif çıkanlarla temaslı olanların yaşadığı binalara uyarı levhası asılacak.
Giriş Tarihi:
Türkiye'nin kuzey batısında bulunan Kırklareli'nde Kovid-19 vakalarının artması üzerine İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu yeni tedbir kararları aldı.
UYARI LEVHASI ASILACAK
Kurul tarafından, apartman yöneticilerinin, Kovid-19 testi pozitif çıkan veya temaslı olan kişilerin bulunduğu binalara uyarı levhası asması kararı verildi.
MESAİ SAATLERİ DEĞİŞTİ
Ayrıca, tüm kamu kurumlarında ikinci bir emre kadar mesai saatlerinin 09.00-17.00 oIması ve öğlen dinlenme süresinin 12.30-13.30 olarak devam etmesi karara bağlandı.
