Badem şerbeti nasıl yapılır? İşte tarifi

Badem şerbeti nasıl yapılır? Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Emine Tunadan'dan Badem şerbeti tarifi... Badem, süt, kabak çekirdeği, kakule, gülsuyu, safran ve tozşekeri blenderden geçirin...

Badem, süt, kabak çekirdeği, kakule, gülsuyu, safran ve tozşekeri blenderden geçirin. Şerbeti ılıtıp, kapaklı cam bir kaba alın. Üzerini streç filmle kaplayıp, bir gece buzdolabında dinlendirin. Süzgeçten geçirip, arzuya göre buz parçaları ile servis yapın.

6 Kişilik
1 su bardağı toz badem
5 su bardağı süt
1 çay bardağı ayıklanmış kabak çekirdeği
1 çorba kaşığı toz kakule
3 çorba kaşığı gülsuyu
Yarım çay kaşığı safran
5 çorba kaşığı tozşeker

EMİNE TUNADAN - ZAMANSIZ LEZZETLER

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.