İstanbul Boğazı'na yağmur sonrası çamur aktı! Suyun rengi değişti

İstanbul'da etkili olan yağmurla birlikte İstanbul Boğazı'na çamur aktı. Kıyı kesimindeki suyun rengi değişti. Anadolu yakasında Üsküdar ve boğaz çevresinde etkili olan yağmur nedeni ile vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşadı.

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2020, 12:26 Güncelleme 20 Ağustos 2020, 12:29
İstanbul Boğazı’na yağmur sonrası çamur aktı! Suyun rengi değişti

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan yağış aralıklarla devam ediyor. Sağanak nedeniyle İstanbul Boğazı'na çamur aktı. Yağmurla gelen çamur İstanbul Boğazı'nın rengini kahverengiye çevirdi.



Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul'un birçok noktasında yağmur başladı. Anadolu yakasında Üsküdar'da yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı alanlara koştu.



Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul'da yağmur sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Anadolu yakasında Üsküdar ve boğaz çevresinde etkili olan yağmur nedeni ile vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşadı.



Sabah işe gitmek için hazırlıksız çıkan vatandaşlar, otobüs duraklarına ve kapalı alanlara sığındı. Üsküdar Meydanı'nda şemsiyesi olmayan vatandaşlar ıslanmamakk için kapalı alanlara koştu.