Tarhanayı baş tacı yapın

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını, bağışıklık sisteminin insan vücudu üzerindeki etkisini gündeme taşıdı. Bağışıklığı düşürmeden Ramazan ayını sağlıklı bir şekilde geçirmenin önemine değinen Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, şunları anlattı: "Izgarayı, kızartmayı bırakın iftarda tencere yemeklerine dönün. İftar sofranızda da kahvaltılıklar yer alsın. Besin değeri çok yüksek çorbaları, örneğin tarhana, mercimek, yoğurt çorbasını tüketin."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2020 Güncelleme 25 Nisan 2020, 07:03
Tarhanayı baş tacı yapın

İÇİNDEKİLER

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını, bağışıklık sisteminin insan vücudu üzerindeki etkisini gündeme taşıdı. Bağışıklığı düşürmeden Ramazan ayını sağlıklı bir şekilde geçirmenin önemine değinen Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, şunları anlattı: "Izgarayı, kızartmayı bırakın iftarda tencere yemeklerine dönün. İftar sofranızda da kahvaltılıklar yer alsın. Besin değeri çok yüksek çorbaları, örneğin tarhana, mercimek, yoğurt çorbasını tüketin."