Canan 'Para'tay! Prof. Dr. Canan Karatay'ın muayene ücretini duyanların tansiyonu yükseldi

Prof. Canan Karatay, virüse karşı Tırşik çorbası ve kelle paça önerdi. Ancak muayene ücretini duyanların tansiyonu yükseldi: Bin 400 TL! Özel sigorta yok. Randevuları ise 2 buçuk yıl dolu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2020 Güncelleme 15 Şubat 2020, 07:02
Canan ’Para’tay! Prof. Dr. Canan Karatay’ın muayene ücretini duyanların tansiyonu yükseldi

İÇİNDEKİLER

Canan Hoca, 'Günde 10 yumurta' dedi. Zeytinyağını dikti. Bir oturuşta 71 zeytin yedi! Yetmedi! Tıbbın çözüm bulamadığı Coronavirüs'e karşı Tırşik çorbasını tavsiye etti! Ancak bin 400 TL muayene ücreti istedi. Randevularının 2.5 yıl dolu olduğunu da ekledi.

Her sözü ile doğru bilinenleri altüst etti. Günde 10 yumurta önerdi. "Zeytinyağını için. Tereyağını eksik etmeyin" dedi. Kolesterolden korkulmamasını söyleyip ilaçların içilmemesini tavsiye etti. Son olarak da tüm dünyayı kasıp kavuran Coronavirüs için beslenme önerilerini dizdi. "Tırşik çorbası ve kelle paça için, virüsleri yenin. Ev sirkesini ve turşuyu da kafanıza dikin" sözleri ise şaşkına çevirdi. Ancak tavsiyeleri kadar muayene ücreti de şok etti. Hastalarını özel bir hastanede kabul eden Karatay'ın muayene ücretinin bin 400 TL olduğu öğrenildi.



Ayrıca randevularının tam 2.5 yıl dolu olduğu kaydedildi. Ama en ilginci de özel sigorta geçmemesiydi. Bunun nedeni de sigorta şirketlerinin tercihiydi. Çünkü özel sigorta şirketleri Prof. Dr. Canan Karatay'ın 'diyetisyen' olarak bilindiğini kaydetti. Bu nedenle sigorta şirketleri başka bir amaçla yapılsa bile Karatay'ın muayene, tetkik ve tedavi masraflarını kabul etmediklerini söyledi.



FARK DUDAK UÇUKLATTI
Prof. Dr. Karatay, şöhreti yakalayınca vizite ücretini de katladı! 75 lira olan muayenesi, bin 400 liraya çıktı! İnsanların şifa bulmak için kapısını çaldığı Prof. Dr. Karatay'ın muayene ücreti vatandaşları kızdırdı.