2020 yılı Başaklar için oldukça enerjik geçecek | Burç yorumları

Bu yıl oldukça zorluk çeken Başak burcu, önümüzdeki seneyi emlak işlerinde yapacakları büyük atılımlarla şanslı geçirecek. 2020'nin yazı, Başak burcu olanların fiziksel ve zihinsel sağlıklarına iyi yatırım yapacak büyük bir enerji dalgası getirecektir. İşte Astrolog Sündüz Taş'ın kaleminden 2020 burç yorumları...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2019 Güncelleme 21 Kasım 2019, 08:01
2020 yılı Başaklar için oldukça enerjik geçecek | Burç yorumları

İÇİNDEKİLER




Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar;

Özellikle
Ocak ve Temmuz aylarındaki tutulmalar, hayatınızda büyük dönüşümlerin müjdesini veriyor.

Emlak: 2020'de emlak işleri, ev alım-satımı taşınmalar ile ilgili konularda da son derece şanslı olacaksınız.


Kariyer: Önümüzdeki yıl tutulmalar, kariyer alanınızda aktive olmakta. Geçmiş dönemlerde bir ileri bir geri gelişen kariyerinizde daha kalıcı adımlar atabileceksiniz.

Bu tarihe dikkat: 14 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında Merkür retroda para alanınızı etkileyeceği için maddi konularda daha dikkatli olun.


Aşk: İkili ilişkilerde oldukça cesur kararlar alıyorsunuz. Sizi tatmin etmeyen ilişkiniz bile olsa vazgeçme cesaretini göstereceksiniz. Tabii ki Mars'ın ilişkiler alanınızı tetiklemesiyle birlikte...

Sağlık: Kendinizi işe adarken, sağlığınızdan olmayın. Kontrollerinizi ihmal etmemenizde fayda var.

Yalnız değilsiniz: 2020 yılı başlarında, neredeyse tüm arkadaşlarınızdan ve ailenizden kendinizi tamamen izole etmeyi deneyeceksiniz. Etrafınızda güvenebileceğiniz hiç kimse yokmuş gibi hissedeceksiniz, bu yüzden olumsuz duyguları analiz etmek için saatler harcayacaksınız. Ama bu sadece acınızı derinleştirecektir.

Enerji var: 2020'nin yazı, size fiziksel ve zihinsel sağlığınıza iyi yatırım yapacak büyük bir enerji dalgası getirecektir.



ASTROLOG SÜNDÜZ TAŞ'IN KALEMİNDEN - 2020 BURÇ YORUMLARI

YARIN: TERAZİ