Aşk terazisi şaştı! Terazi burcu aşkta hayal kırıklığı yaşadı | 2020 burç yorumları

2019’da Aslan burcu, büyük atılımlar yaptı. Akrepler ise kabuğunu kıramadı. Başak, sosyal çevre kazandı. Terazi aşkta hayal kırıklığı yaşadı. İşte Astrolog Sündüz Taş'ın kaleminden 2020 burç yorumları...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2019 Güncelleme 14 Kasım 2019, 08:01
Aşk terazisi şaştı! Terazi burcu aşkta hayal kırıklığı yaşadı | 2020 burç yorumları

İÇİNDEKİLER



ASLAN BURCU
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Bu yıl iş konusunda lider, yenilikçi, girişimci tavırlarınızla dikkatleri üzerinize topladınız. Hukuksal anlamda davalarınızı yılın ikinci döneminde olumlu bir şekilde sonuçlandırdınız. Sanatsal yetenekleriniz sayesinde sahne önü gibi işler, eğlence dünyası ile ilgili çeşitli programlarda kolaylıkla para kazandınız. Bu yıl terfi bekleyen siz sevgili Aslanlar güzel ve mutlu haberler aldınız. Bu yıl hemcinsleriniz sizi biraz kıskanmış olabilir. Ama 2020, sizin için neler gösteriyor?
20 KASIM'DA...


BAŞAK BURCU (23 Ağustos-22 Eylül)
Sorumluluklarınız sizi biraz yordu. Ekonomik olarak, sosyal statü olarak bu sene çıtayı bayağı yükselttiniz. Katıldığınız etkinlikler, davetler sizlere bolca yeni çevreler kazandırdı. Çalışkan, disiplinli ve kolay ikna olmayan yanınız, sorumluluğu iş bölümü yapmadan üstlenmeniz bir hayli yorulmanıza sebep oldu. Strese bağlı yeme bozukluğu, uyku sorunları bağışıklık sisteminizi yordu. Eleştiri dozunuzun iyice arttığı bu sene zaman zaman kendinizle bile muhalif oldunuz. Artık bunları geride bırakma zamanınız geldi. Önümüzdeki yıl sizin için nasıl geçecek?
21 KASIM'DA...

Bu yıl cilt ve estetik için ufak operasyonlar sizi mutlu etti.

TERAZİ BURCU (23 Eylül-23 Ekim):
Konumunuzu ve itibarınızı korumak için çaba sarf ettiğiniz bir yıl oldu 2019. Aşk konusunda hayal kırıklığı yaşadınız. Kaliteyi seven bir terazi burcu olarak görüntünüz için para harcamaktan çekinmediniz. Ev, dekorasyon, düzen gibi stillerle uğraşmak sizi çok mutlu ediyor. Acaba gelecek yıl ne yapacaksınız?
22 KASIM'DA...


AKREP BURCU (24 Ekim-22 Kasım):
Bu yıla paranızı, kariyerinizi korumak için mücadele etmekle başladınız. Kabuğunuza sığmadınız, dış görüntünüzü ve hatta çevrenizi yenilediniz. Eğitimlerinizi tamamlayarak baştan yeni bir ben yarattınız. Hayvanlara olan duyarlılığınız gitgide arttı. Hatta sosyal medya üzerinden çeşitli kampanyalara destek bile verdiniz. 2019, sizi çok sınadı, zor sınavlardan geçtiniz. Çocuklarınızla bile çatıştınız! Önümüzdeki sene nasıl hareket edeceksiniz?
23 KASIM'DA...


ASTROLOG SÜNDÜZ TAŞ'IN KALEMİNDEN - 2020 BURÇ YORUMLARI


YARIN: YAY, OĞLAK, KOVA, BALIK BURÇLARI