2019'dan tez kurtulun! İşte hayatınıza şekil verip üst seviyelere çıkaracak burç yorumları | 2020 Burç yorumları

Burç yorumları, hayatınıza şekil verip üst seviyelere çıkarabilecek ve karar almanıza da yardımcı olabilecek bilgiler içerir... İşte 2019'da karşılaştığınız iyi ve kötü sürprizler, gelecek yıl boyunca atmanız gereken adımlar nelerdir, sizler için bunları derledik...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2019 Güncelleme 13 Kasım 2019, 07:58
2019’dan tez kurtulun! İşte hayatınıza şekil verip üst seviyelere çıkaracak burç yorumları | 2020 Burç yorumları

İÇİNDEKİLER



KOÇ BURCU (21 Mart-20 Nisan):

Uranüs 2019'un ilk 3 ayında sizleri oldukça zorladı. Evliliklerini sonlandıranlar, hastalıklarla mücadele edenler, adeta önemli olaylarla sınandınız! Ama 2020'de sizi hangi sürprizler bekliyor. (16 Kasım'da açıklıyoruz)

BAŞ AĞRISINA DİKKAT!
Koç burçları hiçbir şeyden korkmaz, cesur davranışlar sergilersiniz. Biraz stres yüklü olduğunuzdan bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışmalısınız... Baş ağrılarınıza ve kronikleşen üst solunum yollarına dikkat etmelisiniz!


BOĞA BURCU (21 Nisan-20 Mayıs):
Bitmeyen kaygı nöbetlerini bu yıl üstünüzden attınız. Temelini sağlamlaştırdığınız geleceğinizin keyfini çıkarma vakti çok yakınlarda artık. Sosyal açıdan da renkli günler geçirdiniz. Sizler için güven hep ön planda oldu Ama 2020'de neler olacak? (17 Kasım'da kaçırmayın.)

ÖFKEYİ KONTROL ET
Size
karşı yapılan haksızlıkları, öfkenizi kontrol ederek çözmeye çalıştınız. Partnerinizin sosyal medya-telefon-mail gibi özel alanlarına ilginiz arttı. Çocuk sahibi olmak isteyenleriniz bu şansı yakalayabildiniz. Bu yıl verdiğiniz borcu artık geri alamayacaksnız.


İKİZLER BURCU (21 Mayıs-21 Haziran):
Yılın en şanslı burcuydunuz. Çok konuşuldunuz. Temizlenerek, arınarak, büyük bir yapılanma süreci başlattınız. Evlendiniz yuva kurdunuz. Evli olanlarınız artık kuruntu, şüphe, kıskançlıkları geride bırakma vakti geldi. Gelecek yıl ne olacak! (18 Kasım'da okuyabilirsiniz.)

ÇOCUKLARINIZA GÜVENİN
Bağışıklık sisteminizi desteklemeye devam etmeli, kronik rahatsızlığınız varsa doktor kontrollerinizi aksatmamalısınız. Çocuklarınızın sorunlarına kalıcı çözümler aradınız. Onların arkadaşlarını bile takip ettiniz. Yavrularınıza güvenmeye devam edin...


YENGEÇ BURCU (22 Haziran-22 Temmuz):
BU yıl kiminizin işi, kiminizin evliliği son buldu. İkili ilişkilerinizde haksızlığa uğradınız, tatsız olaylarla mücadele ettiniz. Bazılarınız zor bir yılı geride bırakıyor. Bazılarınız ani kazançlar için güzel bir yıl geçirdi. 2020'nin yorumu 19 Kasım'da...

KALBİNİZİN SESİNİ DİNLEYİN
Olaylardan sıyrılma vakti geldi de geçiyor. Güçlü sezgilere sahipsiniz. Her şey sizinle başlar ve sizinle son bulur. Kalbinizin sesini dinleyin. Duygusal belirsizlikler baş ve mide ağrınızı artırabilir.


YARIN: ASLAN, BAŞAK, TERAZİ, AKREP BURÇLARI...