4 Kasım MPİ On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 543 bin 905 liralık ikramiye İstanbul'a gitmişti

Geçen hafta yapılan çekilişlerde 543 bin 905 liralık büyük ikramiyeyi İstanbul Küçükçekmece'deki bir talihli kazanmıştı. Çekilişlerin ardından bugün bayilerden On Numara oynayan binlerce vatandaş 4 Kasım MPİ On Numara çekiliş sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Peki, bugün gerçekleştirilen çekilişlere göre hangi numaralar kazandı? İşte haftanın kazanan numaraları...

Giriş Tarihi 04 Kasım 2019, 21:13 Güncelleme 04 Kasım 2019, 21:21
4 Kasım MPİ On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 543 bin 905 liralık ikramiye İstanbul’a gitmişti

İÇİNDEKİLER

Her hafta Pazartesi günleri saat 21.15'te Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişi mpi.gov.tr'den canlı olarak gerçekleştirilen On Numara sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bugün On Numara oynayan pek çok kişi şimdi sonuçları öğrenmek istiyor. 28 Ekim Pazartesi günü yapılan çekilişte ikramiyeyi İstanbul'daki bir talihli kazanmıştı. Peki, hangi numaralar kazandı? İşte o şanslı numaralar...

4 KASIM ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.