Balıkesir’de otobüs faciası! 5 ölü, 15 yaralı...

Balıkesir’de yolcu otobüsünde yangın çıktı. Alevler, kısa sürede, içinde 34 yolcusu ve 3 personeli bulunan aracı sardı. Tam bir can pazarı yaşanırken, yolcular kendilerini dışarı attı. 5 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2019 Güncelleme 03 Ağustos 2019, 07:57
Balıkesir’de otobüs faciası! 5 ölü, 15 yaralı...

İÇİNDEKİLER

Otobüs yolculuğu faciayla bitti. Olay dün Balıkesir'de meydana geldi. Kamil Koç firmasına ait N.D. kullandığı otobüsün arka kısmında yangın çıktı. Alevler, kısa sürede, içinde 34 yolcusu ve 3 personeli bulunan aracı sardı. Tam bir can pazarı yaşanırken, yolcular kendilerini dışarı attı. İtfaiye, yangını söndürdü. Korkunç olayda 2'si çocuk, 5 kişi yaşamını yitirirken, 15 kişi de yaralandı. Yaralılar, hemen hastaneye kaldırıldı. Şoförün ve muavinin verdiği ifadede yangının kahve makinesinden çıktığı iddia edildi.

Yaralı yolculardan biri "21 numaralı koltukta oturuyordum. Annemle kardeşim 27 ve 28 numarada tam orta kapının yanında oturuyordu. Bir anda orta kapının orada ateş topu gibi bir şey oluştu. Sonra şoför durdu kapılar açıldı. Fakat yangın tüpüyle müdahale edilmedi. Yangın tüpü yoktu yani. Annem Fatma Kızılgöz 80 yaşındaydı benim annem içeride kaldı. Kardeşimi de zor kurtardık. Hortumla müdahale çok zor oldu koca otobüs gözümüzün önünde yandı ve annem içerisindeydi korkunç bir şeydi" dedi.



Alevle kısa sürede tüm otobüsü sardı. Can pazarının yaşandığı olayda, vatandaşlar büyük panik yaşandı. Bazıları baygınlık geçirdi.