EDHO yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu hafta yok mu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Salı günü izleyiciyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı genelde pazar günleri yayınlanıyor. Dizinin takipçileri, bu pazar fragmanın yayınlanmaması ile birlikte merak içine girdi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Giriş Tarihi 04 Şubat 2019, 11:53 Güncelleme 04 Şubat 2019, 12:11
EDHO yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu hafta yok mu?

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 123. bölümüyle geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Atv ekranlarında fırtına estiren dizinin yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Son bölümde yaşanan gelişmelerin ardından izleyiciler yeni bölümü merakla beklemeye başladı. Ancak pazar günleri izleyicinin beğenisine sunulan yeni bölüm fragmanının bu hafta yayınlanmaması ile birlikte akıllara, 'Yeni bölüm yok mu?' sorularını getirdi. Peki, EDHO'nun yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman olacak? İşte detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YOK?

Her hafta salı günleri yeni bölümüyle ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlandığı gün akışında değişiklik yapıldı ve dizinin başlangıç saatine 'Can Feda' filmi eklendi. Dizinin yeni bölüm fragmanının neden yayınlanmadığı konusunda bir açıklama bulunmazken, yeni bölümün önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kollarının arasında can veren dostunun acısıyla Behzat'a olan öfkesi katbekat artan İlyas, biran önce intikamını almak ister. Hızır, kardeşinin canından endişe etmektedir ve akacak kanı durdurması için Alparslan'ı görevlendirir. Dışarıda yapılan sulhun, içeriyi kapsamadığını söyleyen İlyas, abisinin sözünü yerde bırakmak pahasına Alparslan'la iletilen talimatları kabul etmez. Behzat da dışarıdakilerin kendisi adına karar vermesine tepki gösterir. Canlarından önce itibarlarını düşünen hasımların birbirlerine zarar vermelerini engellemek neredeyse imkansızdır. Hızır, hapishaneden gelecek bir kayıp haberini engellemek için Façalı Ailesiyle yaptığı anlaşmaya dostlarını da ikna etmeye çalışır fakat başaramaz. Düşmanlığı devam ettirme konusunda İlyas'la aynı fikirde olan her kimse bundan sonra hem kendi canından hem de İlyas'ın canından sorumlu olacaktır.

ÜNLÜ İSİM KADROYA DAHİL OLDU

Atv'nin popüler dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna ünlü oyuncu Alper Kut katıldı. Başarılı oyuncu, 'Kanatsız Kuşlar', Fatmagül'ün Suçu Ne? ve 'Kurtlar Vadisi Pusu' gibi dizilerinde rol almıştı.