Yumurtalık kanserine portakal nergisi (Hangi bitki hangi hastalığa iyi geliyor?)

Maria Treben, kadınların korkulu rüyası yumurtalık kanserinin şifasını açıkladı: Portakal nergisi ve civanperçeminden hazırlanmış bitki çayı için.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2019 Güncelleme 02 Ocak 2019, 07:58
Yumurtalık kanserine portakal nergisi Hangi bitki hangi hastalığa iyi geliyor?

İÇİNDEKİLER



Bitkisel
reçeteleriyle hastalıkları iyileştiren Çek yazar Maria Treben'in kitapları, dünyada 8 milyondan fazla sattı. Hastalıkların şifasının doğadan geldiğini açıklayan Treben, bu kürlerin mutlaka doktor kontrolünde tüketilmesi gerektiğini vurguladı. Reçeteleriyle yüzlerce hastalığı iyileştiren Treben'in bitkisel formüllerine TAKVİM ulaştı...


PANKREAS HASTALIĞI:
Bir silme tatlı kaşığından az eğir kökünü geceden soğuk suya bırakın. Sabah ılıtın ve süzün. Her öğünden önce ve sonra bir yudum için. Yani günde toplam 6 yudum. Fazlası zararlıdır. Sakın tüketmeyin. Ayrıca 200 gr. portakal nergisi, 100 gr. civanperçemi ve 100 gr. ısırgan otunu iyice karıştırın. Her 1 su bardağı kaynar suya, bir dolu tatlı kaşığı hesaplayın. Günde bir buçuk veya 2 litre içilmesi gerektiğinden termosta saklayın. Hasta her 15 veya 25 dakikada bir yudum içer ve bu şekilde bağırsakta oluşan hazımsızlık, gaz gibi sindirim sıkıntıları azalır.


​KÖTÜ HUYLU TÜMÖRLER:
Kırk kilit otu, her çeşit iyi veya kötü huylu tümörü etkisiz hale getirir. Yavaş yavaş eritir. Her çeşit tümöre kırk kilit buhar banyoları faydalı olur. İki avuç dolusu kırk kilit otunu, bir süzgece koyarak kaynar su üstüne atın. Ortada kaynar su buharı ile iyice yumuşayıp ısınınca onu süzgeçten indirip temiz bir beze sarın. Tümörün ve yumrunun üzerine koyun.


TİROİT BEZİ HASTALIĞI:
Bazen ebegümeci çayı bazen de yoğurt otu ile derin derin gargara yapılır. Geceleri ise aynı bitkilerin taze lapaları ile pansuman yapılmalıdır. Taze bitkiler yıkanır, tahtada ezilir ve yaprak lapası haline gelince bezin üzerine yayılarak bağlanır. Gargaradan artan çay bitkilerini biraz ısıtın. Arpa unu ile karıştırarak tekrar ısıtıp yeni bir lapa elde ederek bezle boyuna bağlayın. Gündüz vakti yatakta 2 saat kırk kilit buhar kompresleri yapılır. Ayrıca gün boyu aynı miktar portakal nergisi, civanperçemi ile ısırgan otunu karıytırıp hazırladığınız çaydan 1.5 litre yudum yudum için.


YUMURTALIK VE RAHİM HASTALIKLARI:
Günde 1.5-2 litre kadar, 300 gr. portakal nergisi ve 300 gr. civanperçeminden hazırlanmış bir çay içmek iyi gelir, 6 ila 8 tatlı kaşığı dolusu bitki yeterlidir. Ayrıca haftada 3 kez civanperçemi yarım banyosu yapılmalıdır. Birinci gün kullandığımız banyo suyunu 2 defa daha otların üstüne geri dökmek ve 2 gün sonra tekrar ıslatmak suretiyle yani 3 sefer kullanılabilir.


LENF BEZİ HASTALIKLARI:
Mercanköşkü bir şişenin boğazına kadar doldurulur, üstüne zeytinyağı dökülür ve 10 gün güneşte veya sıcakta bırakılır. Bu yağ, portakal nergisi kremi veya kılıç otu yağı ile hastalıklı bölge ovulur. Taze sinir otu yaprakları gibi büyük farfara veya portakal nergisinin taze sap veya yaprakları da kullanılabilir. Yapraklar yıkanır ve tahta üstünde ezilir. Bitkiler ıslakken doğranmalıdır. Ezme işlemini kolaylaştırır. Bu yaprak lapası doğrudan hasta kısımların üstüne koyulmalıdır.

DOĞAL SAĞLIK REÇETESİ 8 / HAZIRLAYAN: SİNEL UYSAL

YARIN: DIŞ AĞRISINA ASLANPENÇESİ