;
Etin yanında şalgam suyu için
İçerdiği vitamin ve minerallerle birçok hastalığa iyi gelen suyu, et yemeklerinin zararını da önlüyor. Diyetisyen Çiğdem Koçak, şalgam suyunun hazmı kolaylaştırma özelliği nedeniyle et ve ızgara türü yiyeceklerle birlikte tüketilmesini öneriyor. Koçak, bu besinin yararlarını şöyle anlatıyor: "Kalp, damar, mide, karaciğer, göz sağlığı için faydalıdır. Kemik ve dişleri güçlendirir. Kanserle savaşır. Kolesterolü düşürür. Bağırsak hareketlerini ve metabolizmayı hızlandırır."
Etiketler:
  • 31 Temmuz 2017, Pazartesi

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.