Sosisten kanser çıktı

Sosis, pastırma, jambon benzeri işlenmiş etlerin kansere yol açtığı ortaya çıktı. Dünya Sağlık Örgütü, her gün 50 gram işlenmiş et yiyen kişilerde kalın bağırsak kanseri riskinin yüzde 18 oranında arttığını açıkladı. Doktor Kurt Straif, tüketilen et miktarı arttıkça kansere yakalanma riskinin yükseldiğine dikkati çekti. İşlenmiş et ürünlerinin sigaradan bile tehlikeli olduğu kaydedildi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.