Aşka tohum ekin

Mucizevi bitkiler, aşklarını sorunsuz yaşamak isteyenlerin imdadına yetişti. Uzmanlar, çiftlerin arzularını kamçılayan, cinsel güdüyü artıran bitki tohumlarını önerdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2015 Güncelleme 04 Mart 2015, 01:22
Aşka tohum ekin

İÇİNDEKİLER

Her dönem insanlar; sağlıklı, dinç, canlı, kuvvetli bir biçimde yaşamını sürdürmek istiyor. Özellikle cinsellik açısından endişesiz bir güce sahip olmak istiyor. Bunun için de sağlıklı bir metabolizma, dengeli beslenme ve iyi sindirilebilen yemek, düzenli diş bakımı, yeterli vitamin ve mineral alımı gerekiyor. Uzmanlar, cinsel açıdan sıkıntı yaşayan çiftlere müjdeli haberi veriyor. Bitki tohumlarıyla hazırlanan toniklerin çiftlerin arzusunu kamçıladığını, enerji verdiğini, aşkı ateşlediğini, erkeklerde ereksiyon sorununu sonlandırdığını belirtiyor. İşte o mucize iksirler:
Bir litre suyun içine havanda dövülerek toz haline getirilmiş birer silme çorba kaşığı tere tohumu, şalgam tohumu, havuç tohumu katın. Kaynattıktan sonra süzün. Sabah ve akşam bir fincan için.
Bir litre sütün içine iki çorba kaşığı filiskin tohumu katın. Kaynattıktan sonra süzün. Sabah ve akşam birer su bardağı için.
Havanda dövülerek toz haline getirilmiş bir tatlı kaşığı acı bakla tohumunu, bir tatlı kaşığı süzme bal ile karıştırıp, akşamları yatmadan bir saat önce yiyin.
Havanda dövülerek toz haline getirilmiş bir kahve fincanı çörek otu tohumu ile iki kahve fincanı kadar süzme balı karıştırın. Sabah ve akşam bir çorba kaşığı yiyin.
Havanda dövülerek toz haline getirilmiş bir çorba kaşığı turp tohumu ile yarım çay bardağı süzme balı karıştırın. Sabah ve akşam birer tatlı kaşığı yiyin.
Havanda dövülerek toz haline getirilen bir çay bardağı susam tohumunu, bir tatlı kaşığı süzme bal ile karıştırın. Sabah ve akşam bir kaşık yiyin.
Büyükçe bir havanın içine aynı oranda havuç tohumu, fındık ve bakla katın. İyice dövdükten sonra sabah ve akşam bir çorba kaşığı yiyin.
Bir bardak suyun içine bir tatlı kaşığı ince kıyılmış kara pelin (köksap) katın. Kaynattıktan sonra yarım saat bekletin. Sonra süzerek günde üç öğün birer çorba kaşığı kullanın.
Kaynar suyun içine bir çay kaşığı kişniş katın. Demledikten sonra süzün. Günde iki kez sabah ve akşam bir çay fincanı için.
Havanda dövülerek toz haline getirilen bir çay bardağı susam tohumunu, bir tatlı kaşığı süzme bal ile karıştırın. Sabah ve akşam bir kaşık yiyin.
Birer yemek kaşığı darıfülfül ve zencefili, iki yemek kaşığı süzme bal ile karıştırıp macun haline getirin. Sabah ve akşam birer tatlı kaşığı yiyin.