Pratik bilgiler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2012 Güncelleme 30 Mayıs 2012, 00:00
Pratik bilgiler

İÇİNDEKİLER

Yaprağı bile şifalı

Eğer galeta ununuz bittiyse ve ekmeğiniz de yoksa mikser ya da blenderdan geçireceğiniz kornfleksler aynı işlemi görecektir.

Fırında tavuk kızartacağınız zaman üzerine koyduğunuz baharatlardan içine de koyun. Böylece daha lezzetli olur.

Sert et etlerinizi eşit miktarda sirke ve sıvı yağ içerisinde bekletin. Yumuşadığını göreceksiniz.

Domates salçanız çok ekşi ise içerisine bir havuç rendeleyin. Havuç, salçanızıdaha da tatlandıracaktır.

2 kaşık yoğurdu, sulandırılmış 1 kaşık salçayı ve birazda zeytinyağını karıştırın. Fırına koymadan önce tavuğun her tarafına sürün. Çok daha lezzetli olacaktır.

Havucun yapraklarını atmayın. Çünkü bu yapraklarda kemik erimesini önleyen kalsiyum bol miktarda bulunur.