Susam yağı kullanın

Ekmekleriniz sebepsiz yere kolayca küfleniyorsa ekmeği sakladığınız kutu ya da kapları her hafta sirkeli su ile silin.
Mayonezde zeytin yerine susam yağı kullanmak kıvamının daha iyi tutmasını sağlarken, uzun süre de bozulmamasına sebep olacaktır.
Buzdolabında canlılıklarını kaybeden yeşillikleri yıkayarak 1 yemek kaşığı limon suyu eklenmiş 2 litrede 10-15 dakika bekletirseniz eski diriliklerine kavuşurlar.
Kızartma yağının uygun sıcaklıkta olup olmadığını kontrol etmek için bir parça ekmek içi atılır. Ekmek hızla yükseliyorsa yağ kızmış demektir.
Dondurucudan çıkardığınız etin daha çabuk çözülmesi için üzerine tuz dökmelisiniz.
Haşlanmış patateslerin rengini koruması için suyuna bir kaşık sirke ekleyin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.