Evli adamı alıkoyduğu söylenilen kadından Müge Anlı'da ezber bozan savunma: "Ablalık yapıyorum" | VİDEO

Evli adamı alıkoyduğu söylenilen kadından Müge Anlı'da ezber bozan savunma: "Ablalık yapıyorum" | VİDEO

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren "Nail Yüce" olayı patlak verdi! Ailesinin "evli kadın tarafından alıkonuluyor" dediği Nail Yüce ve iddiaların odağındaki Rabia Hanım canlı yayına bağlandı. Aralarındaki ilişkiyi "Ben sadece ablalık yapıyorum" sözleriyle savunan Rabia Hanım'ın o açıklamaları ve stüdyodaki gergin anlar haberimizde.

İsmail-Yeter Yüce çifti, İstanbul'da yaşayan 28 yaşındaki evli ve bir çocuk babası oğulları Nail Yüce'nin bir kadın tarafından kandırıldığı ve alıkonulduğu iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu. Anne Yeter Yüce'nin söylediğine göre parasız kalan Nail Yüce, çevresindeki herkesten para ister duruma gelmişti. Nail Yüce ve iddialarda adı geçen Rabia Hanım canlı yayına bağlandı. Aralarında gönül ilişkisi olmadıklarını söyleyen Rabia Hanım, "Ben ona ablalık yapıyorum" dedi.

Bunlar da Var

CANLI YAYIN

ATV Canlı Yayın İzle AHaber Canlı Yayın İzle ASpor Canlı Yayın İzle APara Canlı Yayın İzle A2Tv Canlı Yayın İzle ANews Canlı Yayın İzle VavTv Canlı Yayın İzle MinikaGo Canlı Yayın İzle Minika Çocuk Canlı Yayın İzle