Yasemin Baradan Dündar kimdir, kaç yaşında, nereli? Uğur Dündar'ın eşi kim? Uğur Dündar'ın kaç çocuğu var? İsimleri ve yaşları...

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen kimlik iddiaları, yeni bir boyut kazanıyor. Metin Akpınar'ın kızı olduğunu mahkeme kararıyla belgeleyen Duygu Nebioğlu, şimdi de ablasının babasının medya dünyasından çok ünlü bir isim olduğunu iddia ediyor. Bu açıklamalar, olayın karmaşıklığını artırırken, davanın boyutlarını da genişletti. Uğur Dündar'a babalık davası açan kişinin Dilara G. olduğu, Isparta'da yaşadığı ve evli olduğu ortaya çıktı. Bu gelişmeler sonrası Uğur Dündar'ın eşi ve çocukları merak edilip araştırılıyor. Peki, Uğur Dündar'ın eşi kim? Yasemin Baradan Dündar kimdir, kaç yaşında, nereli? Uğur Dündar'ın kaç çocuğu var? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 17 Nisan 2024, 16:44 Güncelleme 17 Nisan 2024, 16:44
Yasemin Baradan Dündar kimdir, kaç yaşında, nereli? Uğur Dündar’ın eşi kim? Uğur Dündar’ın kaç çocuğu var? İsimleri ve yaşları...

İÇİNDEKİLER

Duygu Nebioğlu'nun açıklamaları, sadece Metin Akpınar ile ilişkisini değil, ablasının babasının da ünlü bir gazeteci olduğu iddialarını gündeme taşıdı. Bu iddiaların üzerine Müge Anlı, Uğur Dündar ile bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı. Dündar'ın ilginç açıklamaları ise olayın seyrini değiştirdi. İşte olaya dair detaylar haberimizde...

BABASI UĞUR DÜNDAR MI?

Geçtiğimiz yıldan bu yana yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kızı olduğunu DNA testi ile kanıtlamış ve ablasının da ünlü bir ismin annesiyle yaşadığı ilişki sonrası dünyaya geldiğini iddia etmişti.

Dilara G.Dilara G.

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık ise Nebioğlu'nun iddia ettiği ismin Uğur Dündar olduğunu açıklamış ve Uğur Dündar'a babalık davası açıldığı ve mahkemenin de haziran ayında görüleceği söylenmişti.

Ortaya atılan iddialar sonucunda Uğur Dündar, sosyal medya hesabından açıklama yaparak biyolojik babalık iddiasının reddedildiğini ifade etti.

Uğur Dündar'a babalık davası açan kişinin Dilara G. olduğu, Isparta'da yaşadığı ve evli olduğu ortaya çıktı!

MÜGE ANLI UĞUR DÜNDAR İLE GÖRÜŞTÜ

Müge Anlı iddialar sonrası Uğur Dündar ile görüştüğünü belirterek, Dündar'ın kızların annesiyle hiç görüşmediği ve babalarının kendileri olmadığını belirtti. Anlı, Dündar'ın "Eğer kızlarım olsaydı onlara sahip çıkardım" dediğini de kaydetti.

UĞUR DÜNDAR'IN EŞİ YASEMİN BARADAN DÜNDAR KİMDİR?

1976 yılında ünlü sanatçı Ümran Baradan ve Bild Gazetesi Genel Müdürü Walter Mroz'ın kızı olarak doğan Yasemin Baradan, 1989 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olunca mankenliğe başladı.

1989 Türkiye Güzeli Yasemin Baradan, Barış Manço'nun Darısı Başınıza (1989) albümünde yer alan "Can Bedenden Çıkmayınca" adlı şarkının klibinde de yer aldı.

22 yaşında gazeteci Uğur Dündar ile evlenmiştir.

UĞUR DÜNDAR'IN ÇOCUKLARI KİMLER?

Uğur Dündar'ın Damla Dündar, Bora Dündar, Bartu Dündar adında 3 çocuğu bulunmaktadır.

Damla Dündar 14 Mayıs 2002 doğumludur. (21 yaşında)

Bora Dündar 1999 doğumludur. (25 yaşında)

Bartu Dündar 15 Mayıs 2002 doğumludur. (21 yaşında)