Metin Akpınar çocuğu var mı, kaç tane? Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Antalya'da yaşanan sıra dışı bir ilişki, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Metin Akpınar'ın 1987 yılında Suphiye Ormancı ile yaşadığı tek gecelik ilişki sonucu dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu'nun iddiaları, ünlü gazeteci Uğur Dündar'ı da içine alan bir çekişmenin fitilini ateşledi. Öte yandan Metin Akpınar'ın eşi ve çocukları hakkında aramalar da hız kazandı. Peki, Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Akpınar çocukları var mı, kimdir? İsimleri ve yaşları...

Giriş Tarihi 17 Nisan 2024, 16:43 Güncelleme 17 Nisan 2024, 16:44
Metin Akpınar çocuğu var mı, kaç tane? Metin Akpınar’ın eşi Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Metin Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu'nun verdiği röportaj gündeme bomba gibi düştü. Bu haberler sonrası Metin Akpınar'ın eşi ve çocukları hakkında aramalar hız kazandı.

METİN AKPINAR EŞİ KİMDİR?

Metin Akpınar'ın 62 yıllık eşi olan Göksel Özdoğdu hakkında çok fazla bilgi yer almıyor. 1961 yılında hayat arkadaşı Göksel Özdoğdu ile evlenen Metin Akpınar, evliliğini göz önünde yaşamıyor.

Metin Akpınar ile Göksel Özdoğdu'nun komşu oldukları ve bu şekilde tanışıp evlendikleri biliniyor.

Bilindiği kadarıyla Akpınar ve Göksel Özdoğdu evlilikleri sırasında çocuk yapmama kararı almışlardı.

METİN AKPINAR'IN ÇOCUĞU VAR MI?

Metin Akpınar'ın Almanya'da evlilik dışı bir de oğlu olduğu belirtildi. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yıllar sonra iki kızı olduğu ortaya çıkan 82 yaşındaki Metin Akpınar hakkında yeni iddialar ortaya attı. Metin Akpınar uzun yıllar Göksel (Özdoğdu) Akpınar ile evli. Bu evlilikten çiftin çocukları dünyaya gelmedi.

Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra yasak ilişkinden 2 kızı var. Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu kardeşlerin Metin Akpınar'ın çocukları olduğu ortaya çıktı.

DUYGU NEBİOĞLU KİMDİR?

Duygu Nebioğlu, 1988 yılında Antalya'da dünyaya geldi. İstanbul'da grafik tasarım bölümü okudu. 94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildi. 21 yaşında üniversite öğrencisiyken Metin Akpınar'ın babası olduğunu öğreniyor. İkiz kız kardeşi olan Nebioğlu'nun, dört kardeş olduğu ortaya çıkıyor. Annesi Suphiye Orancı'dır.

DUYGU NEBİOĞLU'NUN ANNESİ KİM, NEREDE?

Metin Akpınar'ın kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler biyolojik anneleri Suphiye Orancı tarafından henüz 2 aylıkken Antalya'daki bir köyde, bir bakıcıya bırakıldı. 6 aylıkken Antalya Valiliği tarafından devlet korumasına alınan ve Çocuk Esirgeme Kurumu yurduna yerleştirilen ikizler, 6 yaşındayken öğretmen çift Emine-Özdener Nebioğlu tarafından evlat edinildi. Kardeşler, 21 yaşındayken görüştükleri öz annelerinden biyolojik babalarının Metin Akpınar olduğunu öğrendi. Zaman içerisinde anneleri ile iletişimleri kesilen kardeşler anneleri Suphiye Orancı'yı arıyor.

Duygu Nebioğlu, annesinin çeşitli filmlerde rol aldığını ifade etti. Kızları annelerinin Almanya'da yaşadığını biliyor.