Serdar ve Zehra'dan sonra o isim de veda ediyor! Teşkilat dizisinde sabır taşını çatlatacak ayrılık!

Teşkilat dizisinin 87. bölüm fragmanı yayınlandı. Her Pazar yeni bölümleriyle ekrana gelen dizinin kadrosuna yeni sezonda bir çok isim katıldı. Deniz Baysal Yurtcu ve Çağlar Ertuğrul'un ayrılığı seyirciyi üzmüştü. Ertuğrul'un yerine ünlü oyuncu Murat Yıldırım gelmişti. Sevilen dizinin yeni bölümleri heyecanla izlenmeye devam ederken fragman ağızları açık bıraktı. Bir ismin daha diziye veda edeceği iddia edildi. İşte detaylar.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2023, 15:20 Güncelleme 07 Aralık 2023, 15:20
Serdar ve Zehra’dan sonra o isim de veda ediyor! Teşkilat dizisinde sabır taşını çatlatacak ayrılık!

İÇİNDEKİLER

Serdar ve Zehra'nın vedası üzerinde bir isim daha konuşuluyor! Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayımlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen dizide Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer gibi oyuncular yer alıyor. 87. bölümü beklenirken bomba etkisi yaratan fragman geldi. Peki neler oluyor?

Teşkilat dizisinde Uzay karakterini canlandıran oyuncu Serdar Yeğin karakterini ve diziyi anlatırken ''Ekibin analiz uzmanı. Analitik zekası çok yüksek olduğu için duygusal yaklaşımları birazcık farklıdır. Yere düşen bir insana üzülmek yerine yere neden düştüğünü analiz eden bir tip. Sokakta gördüğünüz insanlardan bir tık daha farklı. '' ifadelerini kullanmıştı.

Sevilen oyuncunun hayat verdiği Uzay karakterinin başına gelmeyen kalmadı. 87. bölüm fragmanında vurulduğu görülen Uzay'ın ölüp ölmediği yeni bölümde ortaya çıkacak.

Ancak fragmanı izleyenler yorum yağmuruna tuttu. Bazı izleyiciler ise Uzay'ın öleceğini iddia etti.