ESRA EROL ATV SON BÖLÜM İZLE - 3 Kasım 2023 ATV | İnsanları evlilik vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Ömer canlı yayında!

Atv ekranlarının ilgiyle izlenen Esra Erol'da programında bugün yaşanan son dakika gelişmeleri... Zerda, Ramazan'ı ikna edebilecek mi? Yağmur ve Cüneyt hafta sonu neler yaşadı? Evlilik hayali kuran Okan, Tuğba hakkındaki gerçekleri öğrendi şoke oldu. Hepsi ve daha fazlası ATV ekranlarında Esra Erol'da programında...

Giriş Tarihi 03 Kasım 2023, 16:18 Güncelleme 04 Kasım 2023, 19:59
ESRA EROL ATV SON BÖLÜM İZLE - 3 Kasım 2023 ATV | İnsanları evlilik vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Ömer canlı yayında!

İÇİNDEKİLER

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında son dakika gelişmeleri... Yıllardır ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, hafta içi her gün saat 16.20'de Atv ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olan, çaresiz anne ve babalara yardım elini uzatan Esra Erol, ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar ve kayıp evladını bulmaya çalışanlar için harekete geçiyor.

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM

"SENİ BURADAN ALMADAN GİTMEM!" DİYEN ZERDA, RAMAZAN'I İKNA EDEBİLECEK Mİ?

YAĞMUR VE CÜNEYT HAFTA SONU NELER YAŞADI? SON KARARLARI NE?

EVLİLİK HAYALİ KURDU GERÇEKLERİ ÖĞRENDİ, ŞOK OLDU!