Yeni rolü de belli oldu herkes şaşkın! Arka Sokaklar'ın sevilen komiseriydi, Kendi Düşen Ağlamaz'a transfer oldu!

Arka Sokaklar dizisinin başarılı oyuncularından biri, yeni bir projeye imza atmak üzere! 'Yavuz Aslan' karakteri ile tanıdığımız bu yetenekli oyuncu, "Kendi Düşen Ağlamaz" adlı dizide rol almak için anlaşma sağladı. Yavuz Aslan karakteriyle Arka Sokaklar takipçilerinin sevgisini kazanmıştı. Şimdi ise yeni bir maceraya atılıyor. Oyuncunun kariyeri, Sihirli Annem dizisiyle başladı. Bu projeden sonra bir dizi ve filmde başarılı performanslar sergileyen oyuncu, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Kalbimdeki Deniz, Elimi Bırakma, Yaz'ın Öyküsü, Göç Zamanı, İntikam, Medcezir ve Göç gibi önemli yapımlarda da rol aldı.

Giriş Tarihi 21 Ekim 2023, 13:18 Güncelleme 21 Ekim 2023, 13:18
Yeni rolü de belli oldu herkes şaşkın! Arka Sokaklar’ın sevilen komiseriydi, Kendi Düşen Ağlamaz’a transfer oldu!

İÇİNDEKİLER

Arka Sokaklar'ın eski oyuncusu Kendi Düşen Ağlamaz'da! NG Medya imzalı, ilk bölümü 22 Haziran 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini İnci Balabanoğlu Ahıska'nın üstlendiği, senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı'nın kaleme aldığı romantik komedi türündeki dizi Perşembe günleri ekrana geliyor. Sevilen diziye Arka Sokaklar'dan bir isim katıldı. İşte detaylar...

BATUHAN EKŞİ KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ DİZİSİNE KATILDI

TRT1 ekranlarında yayımlanan gençlik dizisi "Kendi Düşen Ağlamaz" yeni bir transfer gerçekleştirdi. Batuhan Ekşi artık dizinin kadrosunda yer alacak.

Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi perşembe akşşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor.

"Kendi Düşen Ağlamaz" TRT'nin geçen yazdan beri ekranda ilgiyle izlenen dizilerinin başında geliıyor. NGM imzalı dizide genç kuşağın iki yıldızı Eylül Tumbar ve Enes Koçak'a Hakan Yılmaz, Selen Soyder başrolde eşlik ediyor.

Batuhan Ekşi "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisiyle el sıkıştı. Son olarak "Arka Sokaklar"da seyirci karşısına çıkan Ekşi, perşembe akşamları yayınlanan diziye "Bilge" karakteriyle İtalya'da eğitim almış bir pasta şefi olarak dahil olacak.