Kızılcık Şerbeti Sümbül kimdir? Kızılcık Şerbeti İrem Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Deniz hangi dizilerde oynadı?

Kızılcık Şerbeti'nin 34. bölümünde diziye Sümbül dahil oldu. Varlığı Nilay'ı şimdiden rahatsız Sümbül, ilerleyen bölümlerde de Ünal ailesi tarafından istenmeyecek. Peki Kızılcık Şerbeti Sümbül kimdir? Kızılcık Şerbeti İrem Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Deniz hangi dizilerde oynadı?

Giriş Tarihi 18 Ekim 2023, 20:18 Güncelleme 18 Ekim 2023, 20:18
Kızılcık Şerbeti Sümbül kimdir? Kızılcık Şerbeti İrem Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Deniz hangi dizilerde oynadı?

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti Sümbül kimdir, İrem Deniz hangi dizilerde oynadı soruları, dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Her Cuma yeni bölümeriyle yayınlanan Kızlcık Şerbeti dizisinin yeni bölümlerinde Ünal ailesini yeni bir tehlike bekliyor. İşte detaylar...

KIZILCIK ŞERBETİ SÜMBÜL KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti dizisine son olarak Sümbül karakteriyle genç oyuncu İrem Deniz dahil oldu. Deniz, dizinin 34. yeni bölümünden itibaren Sümbül karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Kulislerde söylenenlere göre, aniden hikâyeye dahil olan Sümbül, Ünal ailesini şaşırtacak.

Sümbül'ün Emrah Altıntoprak'ın hayat verdiği Ünal ailesinin büyük oğlu Mustafa'yla bağlantılı olacağı öğrenildi.

İREM DENİZ KİMDİR?

28 Mayıs 1992 tarihinde dünyaya gelen İrem Deniz, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu ve daha sonra oyunculuk eğitimleri aldı.

2015 yılından bu yana aktif olarak oyunculuk yapan Deniz; Mucize Doktor, Kardeşlerim, Aşk ve Mavi gibi yapımlarda rol aldı.

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan Deniz, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2015 yılından itibaren çeşitli film ve dizilerde yer aldı.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Kızılcık Şerbeti (Sümbül, TV Dizisi, 2023)
Kardeşlerim (Fatoş, TV Dizisi 2022)
Mahkum (TV Dizisi 2021)
Kin (Adli Tıp Doktoru / Forensic Doctor, Sinema Filmi 2021)

Mucize Doktor (Aydan, TV Dizisi 2019)
Hekimoğlu (Sinem, TV Dizisi 2019)
Dağ (Serpil, Kısa Film 2017)

Aşk ve Mavi (Asiye, TV Dizisi 2016)
Azap (Kısa Film 2015)
Ozbi: Ey İstanbul (Kısa Film 2015)